2014-08-26 16:44:41• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 1-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Augusztus 28-29-től a Grand Mall Cinemában


The Expendables - A feláldozhatók 3. (The Expendables 3) - A Feláldozhatók visszatérnek Barney Ross-szal (Stallone) az élen, hogy eddigi legbrutálisabb ellenségükkel nézzenek szembe. Barney, a profi főnök már megszámlálhatatlan bevetést vezetett, rengeteg szövetségest szerzett, és ellenségei számát is szépen gyarapította. Ám akivel most kell megbirkóznia a veterán zsoldosnak, arra ő sem számított. Váratlanul felbukkan Barney egykori társa, Conrad Stonebanks (Gibson) akivel annak idején együtt alapították meg a verhetetlen Feláldozhatók csapatát.

A tömeggyilkossá vált egykori csapattag, a könyörtelen fegyverkereskedő egyszer már megmenekült Barney karmai közül, és most bosszúra éhes: végleg le akar számolni egykori bandájával, célja, hogy kiiktassa a Feláldozhatókat. Ám Barneynak is megvan a maga terve. Fiatal zsoldosokkal frissíti a csapatot, akik gyorsaságukkal, technikai tudásukkal felrázzák a berozsdásodott gépezetet. És megkezdődik az eddigi legszemélyesebb Expendables hadjárat.

Feláldozhatók 3

Az üldözött (A Most Wanted Man) - Egy csúnyán megkínzott, félig csecsen, félig orosz fiatalember bukkan fel Hamburg iszlám közösségében, hogy édesapja sötét üzelmekkel szerzett vagyonát megkaparintsa. Természetesen ez nem kerüli el a német és amerikai hírszerző ügynökségek figyelmét sem. Megkezdődik a hajsza, miközben az idő egyre fogy a tét pedig egyre nagyobb: vajon a titokzatos férfi meghurcolt áldozat, vagy rombolásra és pusztításra készülő szélsőséges?

Az üldözött

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.


Kiállítás


Augusztus 14-én 16 órai kezdettel újabb kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Ezúttal Mák Zsolt fényképei és Nyárádi Enikő festményei láthatók a galériában.

A 60 éves, szatmári gyökerekkel rendelkező Budaházi Tibor festőművész életművének egy részét mutatja be a Képzőművészeti Múzeumban - a kiállítás szeptember 3-ig látható. Részletek itt.

Kiállítás-megnyitót tartanak Szatmárnémeti polgármesteri hivatalában csütörtökön, augusztus 28-án 16 órai kezdettel. Most  Bakos Szilvia(HU), Belánszky Demkó Beáta(HU), Chereches Alexandra(RO) és Keresztesi Monica (RO) műveit láthatja a közönség.


Szelfi-vetélkedő az Aquastarban


Sütkérezz, lubickolj és szelfizz az Aquastarban. A legjobb fotókat az Aquastar Aquapark ajándék belépőkkel jutalmazza. Részletek az aquapark Facebook-oldalán. Cikkünk itt olvasható.

Emellett az Aquastarban Last minute akcióval várnak, ennek részleteiről itt olvashatsz.

Nyerj az Aquastarral


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este irány a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: