2014-08-25 09:56:46• hírek • (x)

Last minute akció az Aquastarban - ne hagyd ki!

Augusztus 25 és szeptember 14 között last minute nyári akcióval várja vendégeit a régió kedvenc aquaparkja.

A nyár végéhez közeledve egy nagyon csábító akcióval várja a vendégeket az Aquastar. Augusztus 25 és szeptember 14 között minden egész napos jegyet befizető vendég egy ajándék értékjegyet kap, amely az aquapark bármelyik vendéglátási egységében lefogyasztható. Felnőtt napi jegy megvételelkor minden szemely egy-egy 10 lej értékű jegyet kap, minden gyerek, tanuló, egyetemista vagy nyugdíjas napi jegy esetén pedig fejenként 5 lej értékű a vouchert.

Az értékjegyek, mint már említettük, az Aquastar bármelyik vendéglátóipari egységében elvásárolható. Be lehet váltani sörre vagy akár üdítőitalra, vásárolni lehet vele az étterem-részlegen vagy a grillteraszon, nem is beszélve arról, hogy a város talán legfinomabb shaormája is megvásárolható kis kiegészítéssel egy-egy értékjegyből.

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy augusztusból még két szombat van hátra, ezen a két napon pedig a legendás szatmári lemezlovas Dj. Gaby szórakoztatja az Aquastar vendégeit, nem csak remek zenékkel, hanem izgalmas versenyekre, ügyességi játékokra is meghívja a legbátrabbakat. Természetesen a nyertesek ajándékokban részesülnek. A szombati programokról bővebben itt olvashatsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: