2013-03-19 15:13:44• hírek • Póti Orsolya

A Down-szindróma világnapjára emlékeznek

Március 21-én, csütörtökön a Down-szindróma Világnapján figyelemfelkeltő felvonulást szervez a Langdon Down Transilvania Egyesület szatmári fiókszervezete.

A sérült személyek által képviselt értékekre hívja fel a lakosság figyelemét március 21-i rendezvényével a Langdon Down Transilvania Egyesület szatmári fiókszervezete. A rendezvényen részt vesznek az egyesület kedvezményezettjei, tagjai, a kedvezményezettek hozzátartozói, valamint az önkéntes diákok, akik támogatják a Down-szindrómában szenvedőket.

A menet 12 órától indul a Tűzoltótoronytól és a Corneliu Coposu sétányon található rendezvénytéren ér majd véget. A szervezők itt érdekes programokkal - bemutatókkal és kiállításokkal - várják majd a kedvezményezetteket és a járókelőket.

A szatmári egyesület első alkalommal az elmúlt évben emlékezett meg a Down-szindróma világnapjáról egy hasonló rendezvénnyel, melynek keretében az önkéntes diákok és a sérült fiatalok közösen készítettek rajzokat, „Barátságláncot" hoztak létre és számos szórakoztató játékban vettek részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: