2012-11-20 16:00:57• hírek • Póti Orsolya

Down Dance Day első alkalommal Szatmárnémetiben

A szatmárnémeti Langdon Down Transilvania Egyesület szervezésében első alkalommal kerül sor Szatmárnémetiben a Down Dance Day elnevezésű táncgálára, melynek december 6-án ad otthont az Északi Színház.

Nem mindennapi táncgálának ad otthont december 6-án, csütörtökön 17 órától a szatmárnémeti Északi Színház. A Langdon Down Transilvania Egyesület első alkalommal szervezi meg a Down Dance Day-t, mely felhívja a társadalom figyelmét a szindrómával élők problémáira, vágyaira és a bennük rejlő képességekre is.

A gála keretében fellép az egyesület kedvezményezettjeiből álló tánccsoport, valamint Szatmárnémeti más szervezeteinek és intézményeinek táncosai.

A közönség többek között láthatja a Doamna Stanca Elméleti Líceum, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Traian Vuia Műszaki Líceum tánccsoportjainak produkcióját, valamint a Dans Club '92, a Loga Dance School tánciskola és a Maria központ táncosainak bemutatóját.

A rendezvény keretében sor kerül egy, az egyesület kedvezményezettjeinek munkáit bemutató kiállításra is az színház előcsarnokában. A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: