2011-03-10 01:00:04• hírek • Szatmar.ro

Újabb fölényes VSK-győzelem

Továbbra is ellenállhatatlanul menetel a rájátszásban a Szatmárnémeti VSK női kosárlabda-csapata: Dan Fleseriu tanítványai szerdán könnyed, 88-53 arányú győzelmet arattak a Craiova ellen és továbbra is tartják eddigi hibátlan mérlegüket.

A szatmáriak már az első három negyed során eldöntötték a találkozó sorsát, a lányok főleg a második és a harmadik játékrészben nyújtottak szinte tökéletes teljesítményt. Nem mintha az első tíz percben mutatottakkal komoly gondok lettek volna. Ekkor ugyan még akadtak gondok a VSK védekezésével, ennek köszönhetően azonban egy kosárgazdag negyedet láthattak a nézők: a hazaiak 21, a vendégek 16 találatig jutottak.

A második és a harmadik negyedben aztán már a védekező feladatokat is remekül oldották meg a szatmáriak, hisz az ellenfél ekkor összesen annyi pontot dobott, mint az első tíz perc alatt. Eközben viszont a szatmáriak remekeltek támadásban, 45 pontot szerezve.

Az utolsó játékrész előtt tehát 68-32 volt a partiumiak előnye, akik ekkor megtehették, hogy kissé kiengedjenek, ennek pedig ismételten a védekezés itta meg levét. Hiába dobott azonban ebben a periódusban egy ponttal többet a Craiova és nyerte meg a játékrészt 21-20 arányban, mert a VSK összességében teljesen magabiztosan hozta az újabb bajnokit.


A VSK könnyed, 88-53 arányú győzelmet aratott a Craiova ellen
A VSK könnyed, 88-53 arányú győzelmet aratott a Craiova ellen


A mérkőzésen látottak alapján mindenképpen ki kell emelnünk két hazai játékos teljesítményét: Abi Olajuwon 19, Caludia Pop pedig 18 pontig jutott. Rajtuk kívül senki sem jutott két számjegy fölé: Drake 8 ponttal lett a harmadik a házi pontlistán.

Szatmárnémeti VSK - Craiova 88-53
A VSK pontszerzői: Olajuwon 19, Pop 18, Drake 8, Giurgiu, Baluta, Bjök 7-7, Orosz 6, Mehmedic 5, Dunca, Cristea 3

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: