2011-03-08 13:40:36• hírek • Szatmár.ro

A VSK-s lányok a 11. győzelem előtt állnak

A VSK kosaras lányaitól szerdán győzelmet várunk a Craiova ellen, a fiúk a kézilabda-bajnokság szünetében egy négyestornán vesznek részt Aradon.

A VSK kosarasai szerdán 18 órai kezdettel az Ady Endre utcai sportcsarnokban lépnek pályára a rájátszásban, ellenfelük pedig az elődöntőbe jutást jelentő negyedik pozícióért küzdő Craiova lesz. A vendégek azonban nem sok jóra számíthatnak a Szatmárnémeti VSK oroszlánbarlangjában, hiszen Fleseriu tanítványai legutóbb 79:43 arányban agyabugyálták el őket.

Fleseriu lányai között egyébként vannak betegeskedők - Olajuwon, Teilane és Baluta sincs jól -, de a cél így is a győzelem, még két sikerrel ugyanis már matematikailag is biztosan első helyen zárnak. Az ellenfélnél is vannak sérültek, így Éles Péter menedzser szerint sem lehet gond a győzelem.

A osztály, 11. forduló: Szatmárnémeti VSK–Craiovai SCM, Alexandriai Teleorman–Aradi BC ICIM, Bukaresti Rapid–Temesvári BCM Bega, Bukaresti Olimpia–Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC.

A román kézilabda-válogatott EB selejtezője miatt a kézilabda-bajnokság szünetel, de a fiúk így is játszani fognak: Palkó és Istrate legényei négy edzőmérkőzést is beiktattak a programba. Szerdán 14.30-tól a Kolozsvári U csapatát fogadják, majd csütörtökön Aradra utaznak egy négyestornára, ahol a házigazdák mellett a Tordai Potaisa és a Nagyváradi CSM lesz az ellenfelük.

A bajnokság március 19-én folytatódik, a VSK a Suceavát fogadja.

Teilane betegállományban van
Teilane betegállományban van


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: