2019-07-13 06:35:04• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ha végig tisztességes marad, nem lesz kellemetlen ez a mai találkozás

Napi horoszkóp július 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars trigont alkot a Holddal a kilencedik sorsterületen, ez egy utazást jelölő konstelláció. Ön nagy eséllyel közeli, külföldi üdülőhelyen tölti az idejét kedvesével, ha így van, felejthetetlen élményeket ígér az utazás!

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Ön valószínűleg a családjával vidéki rokonoknál tölti a hétvégét. Most nem ön lesz a vendéglátó, de szívesen szorgoskodik ön is a konyhában, segítve a házigazdának. Remekül érzi majd magát!

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A második sorsterületén kettő planéta is átvonul, elképzelhető, hogy önnek vidékre kell utazni egy pénzügyi elszámolás miatt. Az ügy nagyon kedvezően és gyümölcsözően alakul, megéri ezt a kis utat megtenni. Óvatosan vezessen!

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Nap az ön első sorsterületén utazik át, szembenállást alkot közben a Plútóval, lehet, hogy egy kicsit nehezebb találkozón kell ma átesnie, egy komoly beszélgetés veszi kezdetét. Ha végig tisztességes marad, nem lesz kellemetlen ez a mai találkozás.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó planétája a Plútóval szembenállást alkot, a tisztázó beszélgetések felfednek néhány, eddig feledésbe merült helyzetet. Mindenesetre ön felszabadul a nyomás alól, és könnyebb lesz a lelke.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Jupiter együttállásban az ön negyedik sorsterületén találkoznak, valószínű, hogy ismét az ön otthona lesz a vendéglátás színhelye, amit ön szívesen felajánl családragjainak és eszem-iszommal, vidámsággal telik a hétvége. Lehet, hogy valakivel anyagilag is elszámol, esetleg megadja az illető a tartozását, így pénzt is hozhat a mai nap.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Olyan társaságba kerülhet, ahol lesz néhány ismeretlen ember is. Ön ennek nagyon örül, hiszen szeret ismerkedni, új információkhoz jutni. Egy idősebb személlyel könnyen kialakulhat önök között egy kellemes kapcsolat, ennek jövőjéről nem kell még most dönteni.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön második sorsterülete igen kellemes sugárzásokat kap, elképzelhető, hogy üzleti ügyei külföldre szólítják. Ha mindez így lesz, ne idegeskedjen, nyugodtan utazzon egyedül, nem rövid útra megy, de a végső kifejletért megéri kisebb kellemetlenségeket bevállalni.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön most nagyon boldog, mert ön körül van a család apraja-nagyja, szereti a nagy társaságot maga körül, még akkor is, ha ez némi áldozathozatallal jár a konyha körül. Ön remek házigazda, de ha nincs kedve a főzéshez, meg is rendelheti az ételt.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az első és a hetedik sorsterülete között egy Nap-Plútó szembenállás van, valamilyen sorsfordító beszélgetésre kerülhet ma sor, nem feltétlen kellemetlen formában, sőt inkább megkönnyebbülhetnek mindketten, hogy már ezen is túl vannak.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma baráti körben, nagy egyetértésben tölti a hétvégét, valószínűleg vízparton. Be is mutathatják az ismerősei néhány új és nagyon izgalmas embernek. Remekül szórakozik!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Az ön negyedik sorsterületén helyezkedik el néhány bolygó, ez azt jelenti, hogy az ön fókuszában a család van, és mindent meg is tesz azért, hogy mindenki jól érezze magát. Ön kiváló házigazda, remek étkekkel és kitűnő italokkal látja vendégül családját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: