2018. július. 17., kedd
Névnap:
2017-03-12 07:20:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Váratlan lehetőség hullhat az ölébe

Napi horoszkóp március 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ez a szórakozás, a vidámság és az öröm napja. Ma csak azzal foglalkozzon, ami igazán a kedvére való. Egy baráti találkozó is nagyon szórakoztató lesz.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében jár. Fontos a változatosság, menjen feltétlenül emberek közé. A baráti beszélgetések kedvet csinálnak önnek valami új dolog kipróbáláshoz. Estére pihentető, kellemes programot kellene terveznie.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Szívesen ül együtt a családjával a reggeliző asztalnál, és együtt élvezhetik a finom falatokat. Ma találkozhat azzal az emberrel, akit önnek szántak az égiek, vagy pedig olyan élmény vár önre, ami kibékíti a múltjával.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Ne tervezzen túl sokat erre a napra. Fontosabb, hogy kipihenje magát, és törődjön kicsit az egészségével. Ma minden szórakoztatni fogja, ami nem kerül túl sok energiába. Kellemesen laza állapotban van. Este zavartalanul élvezheti az édes semmittevést.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Szűz jegyében áll. Szerencsés lesz ma, egy váratlan találkozás jó kedvre hangolja. Talán ennek hatására is, kicsit átértékeli az életét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll. Barátai játsszák a legfontosabb szerepet ezen a napon. Néhány új ismerősre is szert tehet, és ezt kíváncsiságának köszönheti. Ma olyan emberek veszik körbe, akiknek érdemes adni a véleményére.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vasárnapra egy kirándulást, vagy egy kisebb utazást kellene terveznie, mert levegőváltozásra van szüksége ahhoz, hogy igazán fel tudjon töltődni. Kitűnő programnak ígérkezik egy baráti találkozó is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Szűz jegyében áll. Kerülje a túl nagy pörgést, a zajos társaság most csak fárasztaná. Sétáljon inkább egyet a közeli parkban, erdőben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Most egy váratlan lehetőség hullhat az ölébe, ami az ingatlanügyekkel kapcsolatos. Az is lehet, hogy egy olyan információ birtokába jut, ami hosszú távra megoldhatja az anyagi helyzetét. Legyen résen!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Akkor jár a legjobban, ha a hétvégét az egészségének szenteli. Minden, amit most önmagáért tesz, kétszer-háromszor olyan hatásos lesz. Minden esetre ez fordítva is így van, az egészségére ártalmas dolgok hatása is sokkal erősebb lesz. Este nagy meglepetés vár önre.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A közlekedéssel legyen óvatos, kisebb balest érheti. Ne legyen olyan türelmetlen, lassítson egy kicsit a tempón, a kapkodással most csak saját magát készíti ki…

Halak: II. 19. - III. 20.
Maradjon otthon, és hívja meg a barátait! A csillagok most kedveznek a közös pihenésnek, szórakozásnak, jó hangulatban lehet a barátai között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: