2018. július. 17., kedd
Névnap:
2017-03-11 07:02:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - humort, jó kedvet ígérnek a csillagok

Napi horoszkóp március 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz a Kos jegyében hátráló mozgásban van. Ez egy párkapcsolati problémát újra felszínre hozhat, de az is lehet, hogy találkozik valakivel, akivel a múlt években nagyon jó viszonyban volt. Akárhogy is alakulnak a dolgai, végül elégedetten zárja a napot.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Szűz jegyében áll. Néhány idegesítő dologgal meg kell küzdenie, nem lesz könnyű türelmesnek maradnia. Az este viszont szép pillanatokat ígér, menjen társaságba!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Legyen nyitott az új dolgokra, mert érdekes élményekben lehet része. Mivel a Vénusz hátráló mozgásban van, feltűnhet valaki a múltjából, a találkozás felkavaró lehet. Arra kellene vigyáznia, nehogy elragadtassa magát, és ne mondjon olyasmit, amit később megbánna.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Lassítson egy kicsit, tervezze meg nyugalomban a hétvége programjait. A bolygóállások kedveznek minden aprólékos munkának, most van türelme ezek elvégzéséhez is. Azért a pihenésre is szánjon időt, különben könnyen túlhajthatja magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sok akadállyal kell számolnia, elsősorban kommunikációs téren. De vegyük mindennek a jó oldalát, legalább segít önnek megmutatni a hibákat, amin javítani kell. Szerencsére a konfliktusok estére elsimulnak, és végre alaposan ki is aludhatja magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Szűz jegyében áll, ez éberré teszi önt. Használja ki a tehetségét a kapcsolatai építésére és információk beszerzésére. Változatos és érdekes programoknak örülhet.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A párjával most nagyon egy húron pendülnek, és bár nehéz témák kerülnek szóba, közösen meg tudják találni a kompromisszumos megoldást. A tágabb rokonság tagjaival már nem ilyen rózsás a helyzet, a csillagok vitákat, veszekedéseket jeleznek.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ön lelkiismeretesen kiveszi a részét az otthoni feladatokból, ám most talán túlzásba is esik, és mindent önt csinál meg a többiek helyett. Emiatt persze fáradttá és nyűgössé válik… Ne hagyja magát kihasználni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Titkos viszonyt jeleznek a csillagok. Legyen most nagyon megfontolt a szívügyekben, mert a kalandvágya rázós helyzetekbe sodorhatja. Nem biztos, hogy megéri a kockázatot az affér…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Pénzügyi kérdések okozhatnak családi perpatvarokat, de talán pont ez segíti hozzá, hogy megtaláljon egészen új lehetőségeket, pénzügyi forrásokat. Azért ne hagyja, hogy ez a vita az egész hétvégére rányomja a bélyegét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szokásosnál ingerültebb, akaratosabb lehet, ezt pedig, érthető módon, nehezen tolerálják a többek. Talán csak egy jóízű alvásra van szüksége ahhoz, hogy ismét szebb színben lássa a dolgokat!

Halak: II. 19. - III. 20.
Sok humort, nevetést és jó kedvet ígérnek önnek a csillagok! Ha mostanában volt a szülinapja, érdemes a mai napra időzíteni az ünneplést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: