2017. szeptember. 24., vasárnap
Névnap:
2017-01-10 07:28:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Folyton az intéznivalók után fut

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap és a Plútó kedvezőtlen kapcsolata a párkapcsolatában okoz zavarokat. Egyszerűen nem tudnak közös nevezőre jutni. Jobb, ha vár pár napot a tisztázó beszélgetéssel! Az önfejűség most minden eddiginél kevésbé van hasznára önnek. Minden ítéletét inkább tartsa hát magában, mert könnyen kiderülhet már a következő pillanatban, hogy nincs igaza.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nagyon is hatékonynak bizonyulhat. Buzog önben a tettrekészség, és a lelkesedése ma sokakat magával sodorhat. Egy fontos és nemes ügy mögé állhat, jó érzéssel tölti el, hogy egy jó célért küzdhet, önzetlenül!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A tegnapi vita, veszekedés ma erősen rányomja a bélyegét a hangulatára. Talán nem csak ön a hibás abban, hogy így alakult. Mégse várja meg, amíg a másik fél lép, legyen kezdeményező a békülésben.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Izgalmakkal teli napot élhet át. Bármerre is veszi útját, mindenütt meglepetések várják. A Vénusz már a Halak jegyében áll, ez a szerelmi életét is felpezsdíti, sok flörtben, bókban, dicséretben lehet része.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Melankolikus, tűnődő napja lehet ma. Talán elgondolkozhat a problémákon, a múlt eseményein, az elmúláson. A merengésből azonban egy váratlan találkozás kibillentheti. Örüljön a jónak, az új fordulatnak!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nehéz feladat elé állíthatja ma az élet. Ön azonban nem az a fajta, aki ettől megriad. Most végre megmutathatja, mennyi önben a kurázsi! Este elégedett lesz az eredménnyel, és persze önmagával is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodtan kezdődik a mai nap, erre szüksége is van, mert nincs a legjobb formában… Igyekezzen egy kicsit feltölteni a vitaminraktárát, és sokat legyen a friss levegőn. Este pihenjen minél többet!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Folyton a teendők, és az intézni valók után fut, mégis, mintha sohase akarna véget érni a dolga. Talán egy kicsit jobban kéne szerveznie a dolgait, hogy elkerülje az időzavart. Gondoljon a barátaira is, nem hanyagolhatja el őket!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nem kellene minden apróságon felidegesítenie magát. A rokonaival való kapcsolata is akkor javulhat, ha ad egy kis időt és távolságot. Ez, persze nem csak önön múlik. Próbáljon meg szót érteni a családjával, hiszen szereti őket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Kedves szavakkal, bókokkal ma többre megy, mint a szigorúsággal – próbáljon meg kérni, ne csak parancsolgasson! Délután váratlanul nagy örömben lehet része, nyer valamit, vagy egy meglepetéssel kedveskedik önnek valaki.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A karrier és a család kerülhet ma zavarba ejtő konfliktusba az ön életében. Nehéz ma még jó döntést hoznia, beszéljen, hagyja mérlegelni a dolgokat. Holnapra már minden tisztábban fog látszani, és könnyebb lesz a döntéshozatal is.

Halak: II. 19. - III. 20.
Olyan téren érhet el jó eredményeket ma, amire igazán nem is számított. Talán valami rejtett képességére derül fény, vagy olyan kapcsolatára számíthat, akiről már rég meg is feledkezett. Használja ki a kínálkozó lehetőségeket!

(Astronet.hu)

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: