2019-11-10 23:02:04• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Kelemen Hunor: Büszke vagyok az eredményre, és büszke vagyok a magyarokra!

Az RMDSZ államfőjelöltje, Kelemen Hunor szerint a vasárnapi elnökválasztáson elért eredménye elsősorban "az erős közösségnek az eredménye és hangja".


Kelemen urnazárás után úgy nyilatkozott, a 3,9 és 4,6 százalék közötti exit poll eredmények azt jelentik, hogy a 2009-es és 2014-es államelnök-választáshoz képest is több szavazatot kapott a szövetség jelöltje, de még meg kell várni a végleges eredményeket.
 

A szövetségi elnök köszönetet mondott a magyar közösségnek, amely támogatta és bízott abban, hogy a szövetség képes képviselni a romániai magyarokat, továbbá a román embereknek és más nemzetiségű közösségeknek, akik meghallották a tisztelet és a bizalom üzenetét, valamint az önkénteseknek és az RMDSZ-ben dolgozó kollégáinak.
 

Úgy fogalmazott: a kampány lejárt, de a munka folytatódik. Hozzátette, a következő két évben két választás előtt áll a szövetség, és azt a programot, amelyet most bemutatott, tovább fogja építeni. 'Az a jövőkép, amit mi javasolunk közösségünknek és a román társadalomnak, meg vagyok győződve, hogy ebből az országból képes egy jobb országot építeni' - idézi Kelement az RMDSZ közleménye.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: