2007-02-13 12:15:45• hírek • Kis Csilla

Szerelmes üzenetek

Valentin nap alkalmából lepd meg párodat egy kedves, szerelmes üzenettel.

Szerelmes üzenetek

Este ha lefekszel, tárd ki az ablakod, keresd az égen a szerencsecsillagod! Hogyha megtaláltad, mondj egy imát! Kire te gondoltál, az is gondol reád!

Olyan hülye vagy! Miért csináltad ezt velem? Mégis hogyan gondoltad? Hogyan csináltad, hogy beléd szerettem? NAGYON SZERETLEK ÉS HIÁNYZOL!CSÓK:...!

Ha kinézek az ablakon, látom a Hold fényeit, te látod szemem könnyeit, s ha itt lennél, és kérdeznéd mi a bajom, azt felelném: HIÁNYZOL NEKEM!

Gondolatom körötted kering minden nap, vajon még meddig nem láthatlak?! Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe súgnám: Kívánlak!Jó lenne hallani hangod. Érezni, ahogy forró kezed végigsimul izzó testemen! Hallani szíved dobogását egy kettesben eltöltött éjszaka útján!!

Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok, ha van kiért, és szeretek ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes!

Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba!

Nem ígérek kincset, csillagot, csak egy hű szívet adhatok!Érzem másé nem lehetsz, én is csak a tied, ha igazán szeretsz!

Szeretnék veled lenni egy éjszakán, elmondani, hogy szeretlek igazán. Szeretnék a karjaidba lenni, s a csókjaidat érezni, s azt a pillanatot soha nem feledni..

Leszáll az est, jön egy manó, apró, álmot hozó. Kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, o" már tudja. Bebújik melléd az ágyba, és füledbe súgja: Te Drága!

Minden nap megszu"nik valami, amiért az ember szomorkodik, de minden nap születik valami, amiért érdemes élni és küzdeni!

Az élet egy játék, melyben folyamatosan fejlődnünk kell. A szerelem maga pedig a játék megfejtése. Én tudom, hogy mi ketten nyerni fogunk.

Feküdj az ágyba, betakarlak! Hunyd le a szemed, megcsókollak álmodj rózsát, szép világot álmodra majd én vigyázok!Távol vagyok, mégis veled, ugye érzed, fogom akezed!

Szerettem volna neked valami okosat, szépet, izgatót, szexiset küldeni, de nem fértem fel a kijelzo"re. :)

Azt akarom, hogy enyém légy, mint Róbert Gidáé Micimackó. De Te ne félj semmito"l, mint Malacka, mert én vigyázok Rád, mint a bátor Tigris.

Önnek egy cupp üzenete érkezett. A sípszó után kérem kapcsolja le a lámpát és álmodjon szépeket. Köszönjük: Cupp

A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni csak egyvalakit lehet, és pedig azt, ki téged nagyon szeret.

Kicsim, csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e izomlázad, mert egész nap itt motoszkáltál a fejemben!

Te vagy a szívem kuglófjának egyetlen szem mazsolája.

Ülök a tóparton és nézem a vizet, várom a pillanatot, amikor újra látlak téged. Tudom, messze vagy, nem lehetsz itt velem, de olyan jó lenne, ha most itt lennél mellettem.

Felforrósodik a levego, kikapcsol az agy és dobogni kezd a szív. Akivel ez most történik, sms-t küld neked.

Újra péntek, megint vége egy hétnek, de a nélküled eltöltött napok semmit nem érnek. Értelmetlen mondatok, elharapott szótagok, minden szóban hazudok: kösz, jól vagyok.

Te vagy az első, kinek hinni tudtam, te vagy az első, kinek nem hazudtam. Te vagy az első, kit szívből szeretek, te vagy az első, kit soha nem feledek.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden csókod a számon felejtett. Még csak akkor tenne szépet, ha egyszer mindörökre, nekem adna téged.

A világ számára csak egy személy vagy, de számomra te vagy a világ.

Egy fiú és egy lány lehetnek barátok, de megtörténhet, hogy egymásba esnek. Lehet csak egy időre, lehet rossz időpontban, lehet túl későn, de lehet, hogy örökre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: