2017. június. 26., hétfő
Névnap:
2008-01-17 15:48:46• hírek • Anna Szelényi

Hogyan szedjünk fel egy nőt?

flortolesA csábítási technikák olyanok, mint a kétélű kések: vagy meghódítod a csajt, vagy hoppon maradsz.

A felszedési technikák olyanok, mint a kétélű kések: vagy meghódítod a csajt, vagy hoppon maradsz. Mivel a férfiak többsége szeret különböző mozifilmekből inspirálódni a hódítási technikákat illetően, kiválogattuk a legművészibb és természetesen a „legnevelőbb” változatokat:

1. Before Sunrise (1995) - Ethan Hawke & Julie Delpy
Próbáltál felszedni valaha egy nőt egy vonatban? Úgy tűnik a siker eshetősége igen nagy, főleg ha meggyőződ, hogy az általad választott úti cél igen különleges. Hogy megmagyarázd, miért gondolod így, mesélj neki azokról a tervekről, amelyeket együtt hajtanátok végre, abban az esetben, ha úgy döntene, hogy veled tart.
{youtube}zzot0Oxoq18&rel{/youtube}
 
2. A Beautiful Mind (2001) - Russel Crowe & Eva Burkley
Ne mondd sohase egy nőnek, akit meg akarsz hódítani, hogy azonnal le akarsz feküdni vele. Fontos, hogy előtte legalább hívd meg egy koktélra…
{youtube}55tkiXDgQA0&rel{/youtube}
 
3. Meet Joe Black (1998) - Brad Pitt & Claire Forlani
A kávézó nem éppen a legmegfelelőbb hely a nők felszedésére, főleg ha nem állsz azon fizikai, illetve verbális képesség birtokában, amelyek segíthetnek elkerülni egy „forró” katasztrófát…
{youtube}R7VDumWLJ5k&rel{/youtube}
 
4. Intolerable Cruelty (2003) - George Clooney & Catherine Zeta-Jones
Még ha fel is készültél a legjobb replikákkal, ne kövesd el azt a hibát, hogy alábecsülöd a veled szemben álló személyt. Lehetséges, hogy vadászból, vaddá változol majd.
{youtube}oYDb9O8EWDM&rel{/youtube}
 
5. Jerry Maguire (1996) - Tom Cruise & Renée Zellweger
Abban az esetben, ha sikerült meghódítanod, és annyira megtetszett, hogy vele maradtál, talán elmondhatnád neki, mit is érzel igazán iránta. Habár a férfiak nehezen ejtik ki az „sz” betűs szót, eljön az a pillanat is, amikor ezt is meg kell tenned!
{youtube}NpWAlvWNZj0&rel{/youtube}
 
6. American Pie (1999) - Chris Klein & Tara Subkoff
Mindennek van egy kezdete, még a nők meghódításának is. És ami nem öl meg, csak erősebbé tesz, de ez csak azután miután elviselted majd azok nevetgélését, akik összeesnek a röhögéstől szavaid hallatán…
{youtube}bh9yw67CoJI&rel{/youtube}
 
7. As Good as It Gets (1997) - Jack Nicholson & Helen Hunt
Kitaláltál egy csomó fűzős szöveget, sikerült vagy sem meghódítanod a nőket vele, elértél egy bizonyos kort és valószínűleg lelkesen gondolsz vissza az ifjúság éveire. Most úgy tűnik talán jobb lenne érett, őszinte bókokat használnod… Vagy mégsem?
{youtube}FbyP8gbb1hw&rel{/youtube}
 
Szelényi Anna 
Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: