2017. június. 29., csütörtök
Névnap:
2008-01-16 17:17:50• hírek • Szatmar.ro

A leggyakoribb szimbólumok álmainkban

Léteznek szimbólumok, amelyek többségünk álmaiban fellelhetőek. De mit is jelenthetnek?

Habár nehéz elhinni, léteznek szimbólumok, amelyek mindannyiunk, vagy többségünk álmaiban fellelhetőek. Mit is közölnek ezek?

A volt barát. Egy romantikus álom, amelyben megjelenik volt barátod, szexuális csalódottságot jelképez.

Csók. Egy ilyen álom leginkább a körülményektől függ. Ha a csók jólesett, az elégedettséget és boldogságot jövendöl. De ha undort vált ki, vagy egyéb negatív érzelmet, akkor az, hamis barátságot, vagy szerelemi csalódást jelent. Ha azt álmodod, hogy gyerekeket, vagy csecsemőket csókolsz meg, akkor azt jelenti, hogy nehezen jutsz majd sikerhez. Ha álmodban elutasítasz egy csókot, az betegséget, vagy egy rossz élményt jelöl.

Szerelem. A szerelemről szóló álmok boldogságot, elégedettséget és jólétet jövendölnek. Egy tiltott szerelemről szóló álom, kudarcot jósol. Ha csak megfigyelője vagy mások szerelmének, azt jelenti, hogy sikered lesz az aktuális tevékenységedben.

 

Szerelmed. Ha szerelmedet álmodod meg, azt jelenti, hogy bizonytalan vagy kapcsolatodat illetően.

Nem. Ha álmodban ellenkező neművé változol, váratlan megtiszteltetést vagy sikert hoz a családban.

Szexuális kapcsolat. Ennek az álomnak a megfejtése ugyancsak körülményeitől függ. Ha személyesen veszel részt az együttlétben, azt jelenti, hogy kétkedéseid hamarosan megoldódnak, válaszra találnak. Ha valaki másról álmodod meg az említett kapcsolatot, akkor a jelentése saját reakciódtól függ. Ha negatív reakciót vált ki belőled a látvány, azt jelenti, hogy érzelmi problémákkal küszködsz és szükséged van valaki tanácsára. Ha pozitívan reagálod le a látottakat, akkor hamarosan sikerben lesz részed.

Meztelenség. Ha álmodban meztelen vagy, akkor pénzügyi sikerre számíthatsz. Ha pedig azt álmodod, hogy valaki más meztelen, az jelenti, hogy csalódni fogsz valakiben a baráti körödből.

Színek

A biztonság fokozására, vagy sikerre számíthatsz minden tevékenységedben, ha világos színekről álmodsz. Azok az álmok, amelyekben tőled eltérő színű emberek jelennek meg, általában jót jósolnak, legfőképp pénzt, vagy sikeres üzletet. Ha valamelyik szín nyilvánvalóan előtérbe kerül álmodba, a szín függvényében a következőket jelentheti:

 • Kék- a stressz és gondok alól való felszabadulást, illetve valaki részéről érkező segítséget jelöli.
 • Fekete- kedvezőtlen szín, kivéve azt az esetet mikor egy temetés kontextusában jelenik meg. Ebben az esetben bizonyos nehézségeken való túljutást jelent.
 • A barna - szerencsét és pénzt jelent.
 • A zöld - utazást, vagy távolról érkezett híreket jövendöl.
 • A szürke - pihenési időszakot jelent.
 • A lila – kicsiny csalódást, vagy ideiglenes boldogtalanságról hoz híreket.
 • A narancssárga – azt sugallja, hogy egy váratlan változás miatt, terveid késlekedni fognak.
 • A rózsaszín - rettentő nagy sikert jósol.
 • Az égő piros - rendkívül jó társadalmi kapcsolatokat jelent.
 • A sárga - nehézségekre hívja fel figyelmedet, amelyen túl kell jutnod ahhoz, hogy megvalósítsd terveidet.
 • A fehér - olyan sikerígéretet jelöl, amely aggodalomra ad okot.

Család és barátok

Szülők. Az apa hatalmat, míg az anya szeretet jelent. A szülők, álmodban lévő szerepe kapcsán jöhetsz rá álmod jelentésére. Ha a szülő, amelyikről álmodtál halott, és álmodban beszélt hozzád, az fontos hírek érkezését jelenti. Az álmodban megjelenő anya, boldogságot ígér a szerelemben, vagy egyéni kapcsolataidban, az apa pedig a karrierben, üzleti ügyekben való haladást jelöli. Ha azt álmodod, hogy szülő vagy és a valóságban ez nem igaz, olyan helyzetváltozásban lesz részed egy elveszett ügy kapcsán, amelyre nem is számítottál.

Barátok. Ha egy igazi barátságról álmodsz, akkor egy aktív társadalmi életben és jó társaságban lesz részed. Ha egy távoli barátról álmodsz, váratlan híreket fogsz kapni.

Nőnemű testvérek. Azok az álmok, amelyek kapcsolatban állnak nővéreddel vagy húgoddal, hazai csalódást és veszekedést jelölnek.

Házasságtörés. Ha te vagy a házasságtörést elkövető, légy óvatos a barátoknak átadott titkokkal, ha pedig ellenállasz a kísértésnek, ideiglenes kudarcban lesz részed.

Terhesség. Az ilyen álom az anyagi körülmények jobbulását jelenti.

Gyerek. Egy szép gyerek szerencsét jósol, amelyet egy barátod segítségében fogsz megtalálni. Egy csúnya gyerekkel való álmod, egy barátod, vagy ismerősöd árulásáról tanúskodik. Egy járó gyerekről szóló álmod, hirtelen szerzett szabadságot jövendöl, ha pedig sok gyermekkel álmodsz, sok boldogságban és elégtételben lesz részed.

Fiú. Bármilyen álom, amelyben fiúk jelennek meg, jót jelent jövődre nézve.

Ház. A régi ház egy régi barátság, vagy kapcsolat felújítását, újrakezdését jelenti, az új ház pedig anyagi biztonságot jelöl. Egy ház építése, vagy az építkezésen való részvétel váratlan nyereségről, lehetséges örökségről árulkodik. Egy ház vásárlása, egy rövidtávú szerelmi kapcsolatnak a jele, a ház eladása pedig valamilyen stresszes felelősség aluli felszabadulást jelent.

Ha álmodban részt veszel egy ház lerombolásán, vagy egy üres házban találod magad, azt jelenti, hogy megvisel egy szeretett egyén korai elvesztése.

Természet és állatok

Víz. Hasonlóan sok álom motívumához, a víz jelentése is leginkább a kontextustól függ. A csendes, tiszta víz, kedvező dolgokat jelöl, míg a mocskos, vagy zavaros víz nehézségeket jelent. Ha álmodban hideg vizet iszol, szerencsében lesz részed, de ha kiöntöd a vizet, vagy valakire öntöd, azt jelenti, hogy oda kell figyelned vérmérsékletedre, azaz viselkedésedre. A forró víz rövid társadalmi, vagy szakmai hanyatlást jelent, a folyó víz pedig hosszú boldogságról tanúskodik. A vízesések, a karrierben vagy szerelemben való előrelépést jelölik.

Idegesség. Egy ilyen fajta állapot, éppen az ellenkezőjét jelöli annak, amire te gondolsz. Ez az álombeli állapot azt jelenti, hogy hamarosan megszabadulsz gyötrő gondjaidtól.

Halál. Az álom, amelyben te halsz meg, a gondok alól való felszabadulást jelenti, vagy egy betegségből való felgyógyulást. Ha álmodban egy halottal beszélsz, készülj fel, mert jó híreket fogsz kapni. Ha valaki halálát álmodod meg, szülésről fogsz hírt kapni.

Kutya. Mint az általános szabály, a kutyák barátságot jelentenek, és egy ilyen fajta álom csakis jó dolgokat jelképez. Ha az állat barátságos, boldogságban lesz részed barátaid mellett. Egy agresszív kutya ellentmondást, vagy egy áruló barátot jelképez. Ha álmodban a kutya megharap, vagy megtámad, vigyáznod kell, nehogy valaki, akiben bízol, fájdalmat okozzon. Egy nagyon nagy kutya, védelmet jelent egy befolyásos barát részéről.

Szelényi Anna

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: