2008-01-10 11:59:28• hírek • Szatmar.ro

Hogyan hazudnak szépet a férfiak?

pinokkioMit csinálnak a férfiak, ha sarokba szorítják őket? Hogyan jöhetsz rá, hogy mit gondolnak valójában?

Mit csinálnak a férfiak, ha sarokba szorítják őket? Akármennyire is nem akarjuk elismerni, előbb, vagy utóbb hazugságra kényszerülnek. Ha gyanakodsz, hogy kicsi szíved nem mondja el teljességében az igazságot, tanuld meg, hogyan jöhetsz rá, hogy mit gondol valójában.

Íme, néhány kifogás, amely rögtön kipattan egy férfi agyából, ha meg akarja kozmetikázni a valóságot, úgy, hogy az kellemes formát öltsön előttünk. Ismerősen hangzik?

Top 7 férfi hazugságok:

  • „Te akármit viselsz, remekül áll”. Egy kapcsolatban elérkezik az a kínos pillanat is, amikor is a férfinak szembe kell néznie ezzel a kérdéssel: „Kövérít ez a ruha?” Egyes férfiak a hallgatást választják és kisomfordálnak a szobából, míg mások a fenti variánst hívják segítségül, ami minden, csak éppenséggel nem igaz…
  • „Nincs szükségem vakációra, hogy eszembe jusson, milyen különleges vagy”. Annyi megjegyzésre váró számmal, mint például a bankkártyájuk száma, a modern férfi számára mindig létezik egy kifogás, ha elfelejti születésnapodat vagy az évfordulótokat. A legjobban kapóra jött segítség ilyenkor az, ha minden alkalmat kereskedelmi célzatúvá alakít, és különleges módon kér bocsánatot (ami nem biztos, hogy a mi felfogásunkban éppolyan különleges…).
  • „Nem akartalak felébreszteni.”: ebben a patetikus kifogásban van némi igazság is. Mikor a késői ivászat után hazaérkeznek a fiúk, nem akarnak felébreszteni a sörszagú leheletükkel; még ha az elsődleges ok legfőképp abban rejlik, hogy nem akarnak egy papolást végighallgatni, azért mert jól érezték magukat.
  • „Csak néztem, milyen ronda ruhája van”. Ha egy férfi megbámul egy másik nőt, ezt partnere mindenképp merényletként fogja felfogni. Egy rossz mondat és végük van. Ebben az esetben, ha a fenti hazugságot használják, nagy valószínűséggel megúszhatják a bajt. Így, te biztonságban érezheted magad, míg kedvesed gond nélkül űzheti a legrégebbi sportot, a nők után való nyálazást…
  • „Én nem az a férfi vagyok, aki a nő melleit csodálja”: a nők nagy hangsúlyt fektetnek alakjukra, még ha a férfiak nem is hiszik ezt. A modern kultúra megfolyt azzal a fontossággal, amelyet a melleknek tulajdonít a nő összképét tekintve. Mikor a konkurencia javarészt jobban „felszerelt” mint mi, a férfiak egyebet sem tehetnek, minthogy, azt hazudják, hogy az igazi szépség belülről fakad, mintha legalábbis mi ezt elhinnénk. Persze ez, még mindig jobb megoldás, minthogy pár száz eurót kidobjanak az ablakon szilikonokért.
  • „Dolgom van”: ezt a legkedveltebb kifogás, ha meccsről van szó, vagy ha kedves párunk a számítógépen játszik, vagy az interneten szörfözik. Ez a kifogás, eléggé fontosnak hangzik, hiszen kedvesünk sikeréről van szó és még nő is „pár centit” a szemünkben. Plusz pontok szerzéséért, a férfiak megemlíthetik barátnőjüknek, hogy árleszállítás van a plázában, hátha kedve támad szétnézni barátnőivel.
  • „ Eléggé igényes vagyok, ha az ételről van szó.” Bármennyit fáradoznál, számára egyetlen általad készített étel sem olyan, mint az „otthon” készített. És ha a mama nincs a közelben, elég nagy esély van a veszekedésre. És ő mit csinál? Vagy emésztési zavarai lesznek, miután eszik a főztödből, vagy arra hivatkozik, hogy eléggé finnyás, hogy nincs étvágya, vagy csak egyes speciális ételeket szeret (természetesen olyanokat, amelyeket te nem tudsz elkészíteni).

A becsületesség addig a percig működhet, míg nem válik egy életre való leckévé. A férfiak számára, az a tökéletes világ, amelyben nyugodtan beszélhetnek a csajok lábairól, vagy arról, hogy szívesebben söröznének a fiúkkal, mintsem veled nézzenek meg egy telenovellát, nem létezik. Ezért kisebb hazugságokat használnak, hogy könnyebbé tegyék életünket. Hát elítélendő ez?

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: