2017. június. 26., hétfő
Névnap:
2007-12-15 10:42:40• hírek • Szatmar.ro

Készíts tökéletes sminket az ünnepekre

Két dologra kell gondot fordítanod: a sminked legyen tartós és összhangban az adott eseménnyel.

 

Függetlenül attól, hogy vacsorázni mész, esetleg a munkahelyi karácsonyi mulatságra vagy a barátokkal töltött szilveszteri bulira készülsz, két dologra kell gondot fordítanod: a sminked legyen tartós és összhangban az adott eseménnyel.

Vacsora

A legegyszerűbb módozata annak, hogy elérd, hogy a rúzs az ajkadon maradjon, miközben eszel, hogy két rétegben viszed fel és pár trükköt alkalmazol:

- Használj a rúzshoz hasonló kontúrceruzát, ahhoz, hogy ajkaid teltebbnek tűnjenek. A ceruza reprezentálja a szín alapját és rögzíti a rúzst ajakaidon.

- Válassz egy matt rúzst, amelyet egy ecset segítségével felviszel ajakaidra. Vacsora után felfrissítheted ajkaidat egy szájfény segítségével.

Munkahelyi mulatság

A természetes smink a professzionális megjelenés kulcsa. Azonban, még egy egyszerű smink is rengeteg figyelmet igényel, ahhoz, hogy tökéletes legyen. Lássuk, mit tehetünk ennek érdekében:

- Alapozó: mielőtt megvennéd, próbáld ki, hogy valóban illik arcod színéhez. Használat előtt tisztítsd meg arcodat, majd vidd fel az alapozót ujjaid vagy egy szivacs segítségével.

- Korrektor: a foltokra használj az arcodtól egy árnyalattal sötétebb korrektort, mivel teljességében elfedi azokat. Ha sötét karikák meredeznek szemeid alatt, ajánlatos egy árnyalattal világosabb korrektort használnod. A korrektort felviheted egy ecset, vagy ujjaid segítségével. Egyéb rendellenességek eltűntesére (hajszálerek) használj az arcod színével összhangban lévő árnyalatot.

- Púder: rögzítsd a sminket egy fényes porpúder segítségével. Használj egy nagy, puha pamacsot, ahhoz, hogy tökéletesen befedhesd arcodat.

Szilveszter

Itt az ideje, hogy felfedezd éned kreatív oldalát és kipróbálj új dolgokat. Most már nem elegendő a fekete ceruza és a piros ajak; szabadon válogathatsz a csillogó színek között, amelyeket felviheted szemedre és testedre egyaránt. Vond be tested egy csillogó púderrel (por, vagy kompakt változat), használj nagy pamacsot, a tökéletes fedés eléréséhez.

A csillogó szerek- átlátszóak és illatmentesek- ragyogóvá teszik karjaidat, válladat és a dekoltázst, ha vizes bőrre viszed fel őket.

Végezetül, ha nem vagy híve a testre felvitt csillámporoknak, akkor játssz velük tetszés szerint. Felviheted őket szemhéjadra. A lenyűgöző megjelenés érdekében használd a felső és alsó szemhéjra is egyaránt. Ahhoz, hogy tekinteted minél hangsúlyosabb legyen, vigyél fel szempilláidra két réteg szempillafestéket.

Szelényi Anna

 

Kapcsolódó oldalak:
http://smink.lap.hu

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: