2007-12-13 16:37:29• hírek • Szatmar.ro

A szexuális fantáziák dekódolása - ismerd meg önmagad

A fantáziák elemzése folytán jobban megismerheted önmagad.

Ismered a mondást miszerint, a barátok alapján megismerheted magát a személyt? Valahogy így van ez saját személyünkkel is: a fantáziák elemzése folytán jobban megismerheted önmagad.

Megerőszakolnak

Lehet betegesen hangzik, de vannak nők akik ezen a dolgon fantáziálnak. Ők hagyják gondolatban megnyilvánulni a szexualitást, anélkül, hogy felelősségre vonnák a fantáziában szereplő egyént. Mikor nem a tiéd az irányítás, alá kell vetned magad annak amit kérnek tőled.

Ezen a módon megengeded magadnak, hogy nyitott légy erotikus téren és felfedezd a szexualitás különböző aspektusait. Miközben képzeletedben nem te irányítod az eseményeket, a valóságban nagyon is a földön vannak a lábaid, félsz elengedni magad és megtapasztalni új dolgokat.

Nővel való szeretkezés

Nem minden esetben jelöl leszbikus beállítottságot. Ha elképzeled, hogy intim kapcsolatba kerülsz egy nővel, az, emocionális életedet valamilyen aspektusára utal. A nők általában romantikusak, gyengédek és szeretők tudnak lenni.

Ha ilyen fantáziád van, azt jelenti, hogy szeretnéd, hogy a barátod rendelkezzen ezekkel a vonásokkal. Vonzanak egyes női vonások, olyanok, mint a fent említettek, de nem azt jelenti, hogy egy nővel való intim kapcsolatra vágysz.

Szeretkezés egy idegennel

Számos filmben megtekinthetjük, ahogyan a szereplők olyan egyénekkel szeretkeznek, amelyeket akkor látnak először életükben. Veled is megtörténhet, hogy elképzeled, hogy olyan férfival szeretkezel, akit nem ismersz és nem is látsz viszont soha.

Ez a fantázia megengedi számodra, hogy önmagad légy, hogy szabadon kifejezhesd magad, anélkül, hogy félnél attól, vajon a többiek mit gondolnak rólad. Nagy a valószínűsége, hogy a való életben bizonyos gátlásokkal küszködsz, amelyek meggátolják, hogy az ágyban úgy viselkedj, ahogy azt igazán szeretnéd.

Egy régi tapasztalat, vagy a volt barátoddal való szeretkezés felelevenítése

Ha egyszer működött, miért ne menne most is? Legalábbis a képzeletedben… Egy különleges, vagy extrém együttlét felelevenítése igen izgató lehet. Néha álmodozhatsz arról, hogy mi történhetett volna bizonyos esetekben, vagy mit szerettél volna, hogy történjen.

Nem kizárt, hogy a mostani barátod nem egy nagy lepedőakrobata, így a régmúlt idők emléke megfűszerezheti az aktuális kapcsolatodat.

Vad szex egy utcán látott személlyel

A nők is felizgulhatnak egy utcán sétáló szépfiú láttán. A látványtól a fantáziáig csak egy lépés az út. Ez a fajta szexuális fantázia elővigyázatos módja a több partnerrel való szexuális együttlét kipróbálásának… persze csak távolról.

Gátlástalan szex

A rossz lányok biztosan jól szórakoznak: kötelezettségek nélkül vesznek részt szexuális kapcsolatokban, szívük óhaja szerint és akárkivel csak akarnak. Azok a lányok, akik ilyen típusú együttlétekről fantáziálnak, a valóságban jó kislányok, akik sohasem tennének semmi elitélendőt.

Ily módon, egy képzeletbeli világot alakítanak ki maguknak, ahol különböző szerepeket játszhatnak – sztriptíztáncosnőtől egészen a prostituáltig.

Kívánnak

A nők többsége azt szeretné, hogy csodálják őket. Képzeletben egyesek lábaik elé képzelnek egy egyént, míg mások egy egész stadiont. A ruhákat illetően, ezek váltakoznak a merész estélyitől egészen a teljes meztelenségig.

Nem kizárt az sem, hogy az általuk kreált helyzetben egy híres színész, vagy egy gazdag és erős férfi figyel fel rájuk.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: