2007-11-30 11:55:16• hírek • Szatmar.ro

Leánybúcsú... mert megérdemli!

Egy olyan felejthetetlen bulit kell rendezni, amelyet megemleget még a házzasság idején is.

Eljött az idő. Férjhez megy. Elnyerte körötökből a teremtés koronájának nevezett férfi. Mostmár nincs mit tenni, vagy mégis? Persze, hogy van! Kötelességetek egy olyan felejthetetlen bulit rendezni neki, amelyet megemleget még a házzasság idején is. Tehát munkára fel, lássunk neki.

Az ötlet

Ahhoz, hogy egy sikeres partit rendezzünk, sok figyelemre lesz szükségünk. Gondoljunk arra, hogy olyan estének kell lennie, amelyet soha nem felejt el a menyasszony. Az ötlet kidolgozásakor mindig figyelembe kell venni barátnőtök karakterét: egy vidám nyílt személy vagy inkább csendes, introvertált személyiséggel rendelkezik. Mivel a buli különösképpen a menyasszony tiszteletére készül, vigyázzunk arra, hogy örömét lelje benne.

A szervezés

A leánybúcsú egy fontos esemény ezért sok időre és felelősségre van szükség ennek megszervezéséhez. Ne essünk a szervezés csapdájába, gondolván, hogy elegendő lesz pár a buli megrendezéséhez. Inkább fogjunk neki időben és kérjük meg barátnőinket, hogy segítsenek. Készítsünk listát a teendőkről és próbáljunk minél több dolgot elintézni a nagy nap előtt.

Eredeti módon

A leánybúcsú ötletei eléggé egyformák manapság: egy nagy csapat lány egy klubban röhögnek és pletykálnak, mint a kisiskolások. Tanácsom az lenne, hogy próbáljatok egy egyedi leánybúcsút szervezni. Példának okáért rendezhettek egy tematikus bulit, ahol mindenki egyformán van felöltözve. Másrészt, próbáljátok elkerülni azokat a helyeket amelyeket gyakran meglátogattok. Ne menjetek a megszokott étterembe ahol a pincérek már úgy tekintenek rátok, mint régi jóbarátokra, hiszen ez a barátnőtök utolsó léányestéje, szervezzetek neki egy különleges és újszerű bulit.

Résztvevők

Minden héten vannak esküvők, ám a legjobb barátnőd nem megy férjhez minden nap. A te dolgod, hogy kellemessé tedd a meghívottak estéjét, ezért győződj meg arról, hogy mindenkit meghívtál a bulira. Készíts egy listát a legfontosabb személyekkel, hiszen meghívót kell majd küldened nekik, ezért nem szeretnéd, hogy valaki kimaradjon. Esetleg felhívhatod barátnőd édesanyját vagy testvérét, hogy leellenőrizd, nem-e hagytál ki valaki fontosat a listáról.

Mérlegeld a lehetőségeket

Biztosan hallottad már azt a mondást, miszerint nem szükséges ital ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. Ez teljességében így van a mi esetünkben is. Jusson eszedbe, hogy a bulit azért szervezed, hogy alkalmat adj a mennyasszonynak találkozni és időt tölteni barátnőivel. A legsikeresebb bulik azok, amelyeken az embereknek alkalmuk adódik találkozni és beszélgeti egymással, egyszóval örülni egymás társaságának. Ha a leendő mennyasszony nem éppenséggel egy bulis beállítottságú, figyelembe kell venned azt is, hogy lehet szívesebben töltene el egy csendes estét barátnői társaságában.

Lehetséges, hogy egy nyugodt estére vágyik.  Bármit is választasz a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. Ha úgy gondolod, hogy egy fergeteges bulit szeretnél, itallal és streaptise táncosokkal, jobban teszed ha a bulit az esküvő előtt pár nappal rendezed, hogy a mennyasszony is tudja összeszedni magát, mielőtt az oltár elé kerül. Mivel senki sem lesz vezetőképes, jó ha előre bérelsz egy autót sofőrrel, mert így megkönnyíted a szállítást, és nem kell kilométereket gyalogolnotok a buli helyszínéig.

Ha merészebb beállítottságú a mennyasszony nyugodtan gondolkozhatsz valami merészben. Próbáljatok ki olyan dolgokat, amelyeket eddig még sohasem: bungee- jumping, paintball vagy akár quadokkal száguldozhattok az erdőben. Ha a barátnőd mégsem szereti a veszélyes dolgokat, rendezz egy pikniket, vagy egy sátras hétvégét.

Akárhogyan is döntenél, biztos vagyok benne, hogy felejthetetlen pillanatokat fogtok majd átélni...


Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: