2017. június. 26., hétfő
Névnap:
2007-11-24 13:04:35• hírek • Szatmar.ro

Mire nem kiváncsiak a férfiak?

breakupkVannak bizonyos dolgok, amelyekről a férfiak nem is akarnak hallani...

Egy kapcsolatban alapvető kritérium az őszinteség, ám vannak bizonyos dolgok, amelyeket a férfiak nem tudják hogyan fogadni, vagy nem is akarnak hallani róluk. Lássuk, melyek ezek:

GYENGESÉGEID

Az ilyen dolgokat beszéld meg a legjobb barátnőiddel, esetleg a gyerekkori legjobb barátoddal, de semmi esetre se tömd tele friss barátod fejét gyengeségeiddel, mert lehetséges, hogy megijeszted. Még az is lehet, hogy bolondnak fog hinni, ezért tartsd meg magadnak az éjszakai ivászatot, a vásárlás-függőségedet és a különböző szappanoperák, sztárok, énekesek iránti mániáidat. Akárhogy is, ha együtt maradtok, idővel rájön a dolgokra és sokkal könnyebben fogja majd ezeket megemészteni.

breakupMENNYIRE FÁRADT VAGY

Midannyian fáradtak vagyunk, még a barátod is. A mai rohanó világban, ahol még lélegezni sincs ideje az embernek az állandó siránkozásaid pesszimista és élégedtelen emberként tüntetnek fel. Ne várd el, hogy a pasi amelyiknek éppen siránkozol a természetes módozatok és nyugtató teák nagy mestere legyen, inkább öntsd ki szívedet személyes blogodon.

... HOGY SZEX-LAPOKAT OLVASOL

A férfiakat nem érdekli, hogy mit olvastál, egyedüli dolog amit szeretnének, hogy végrehajtsd azt. Végülis az ilyen trükköket valamilyen okkal publikálják, tehát inkább próbáld ki, mintsem meséld el az olvasottakat. Végülis nem minden férfival lehet alkalmazni a technikákat de ha mégis bejön a dolog, jobb ha nem tudja, hogy szexlapokból okulsz.

A STRATÉGIAI DIÉTÁD

Minden diéta célja, hogy valamilyen eredményt érjünk el testsúlyunkat illetően. Ahogyan a vakációk esetében is, senkit sem érdekel, hogyan jutottál el oda, hanem az, hogy merre jártál. A diéta számos esetben olyan mint egy utazás, néha túlságosan hosszú és unalmas. Az egyedüli eset, mikor megemlítheted barátodnak diétádat, az akkor van, amikor épp egy nagyon zsíros ételt ajánl fel egy éttermi vacsora alkalmával: „Nem rendelek malacpecsenyét, mert...”

... HOGY VALAMIT VÁLTOZTATTÁL KÜLSŐDÖN

Ha a barátod nem veszi észre, hogy levágattad vagy megfestetted hajadat ne ragaszkodj hozzá, hogy észrevegye. Ha mindenképp fel akarod hívni a figyelmét, azt az érzést fogod kelteni benne, hogy „bókvadászatra” indultál és ráadásul kellemetlen helyzetbe hozod. Ne felejtsd el, hogy a változást saját magadért hoztad létre és ne akard, hogy ő is mindenképp észrevegye. A magabiztosság szexivé tesz, tehát ha úgy döntesz, hogy új frizurát szeretnél, bátran vágj bele, de ne felejtsd el, hogy magadért csináld.

AZ INTIM HIGIÉNIA TERMÉKEK

A férfiak többsége teljesen más környezetben használja a „tampon” és „betét” terminusokat, ha egyáltalán használják. Ha pedig ugyanarra a dologra gondolnak mint mi, akkor biztosan összekeverik, mivel őket nem érdekli, hogy ezek a „csodaszerek” mennyire jó közérzetet bíztosítanak számunkra. Tehát ne akard megmagyarázni, hogy mit mire használsz és mikor, mert csak zavarba hozod és nem fogja érteni, miért ragaszkosz ahhoz, hogy ő olyan dolgokról tudjon, amihez semmi köze.

ÚGY GONDOLOD, HOGY EGY PASI JÓL NÉZ KI

Nem biztos, hogy ez a mondatod bizonytalanságba kergetné barátodat, ám az biztos, hogy nem igazán érdekli őt melyik férfi milyen. Ha azt mondod egy pasira, hogy dögös, kimondod azt a „varázsszót”, amely biztosan véget vet a beszélgetésnek. Mégis mit vársz el, hogy mit válaszoljon? Esetleg értsen veled egyet? Ha oda jutnánk, hogy a barátunk más férfi dicséretébe kezdjen, azt hiszem a beszélgetés kicsit veszélyes területekre tévedne. Ezért gondold meg kétszer, mielőtt ilyesmit kiejtesz a szádon...

MENNYIRE INTELLIGENS VAGY

A férfiak kerülik azokat a nőket, akik minduntalan bizonyságot akarnak tenni okosságukról. Gondoljunk csak a férfi büszkeségre és, hogy mennyire nem szeretik, ha a nők okosabbak náluk. Ezen kívül, ha egy beszélgetésben ismételt módon említesz meg olyan neveket mint Dostojewski és Nietzsche, erőltetettnek fog tűnni és ez épp a bizonytalanság jele.

Szelényi Anna

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: