2007-04-27 12:41:22• hírek • Kis Csilla

Hiedelmek a szexben

hiedelemEgy intenzív éjszaka után, reggel tojást kell enni a férfiaknak.

Hazai hírességünk a zeller amit tévhit övez. Kétségtelen a zsíroldó hatása, de orvosilag serkentő képessége egyáltalán nem ismert... ahogy a tojásnak sem.

Néhány elterjedt hiedelem: egy intenzív éjszaka után reggel tojást kell enni a férfiaknak, a petrezselyem és a zeller növeli a potenciát, a ginseng pedig egyenesen csodát művel. A nagyorrú férfi a nadrágjában is nagy szerszámot hord, a nagymellű nő az ágyban szexis, a négerek a legjobb szeretők... stb.

Attól még, hogy a nyers tojásfehérje meglehetősen hasonlít a férfiak ondójára, még nem jelenti azt, hogy pótolja is a veszteséget... A leghíresebb serkentőszer a ginseng. Még nem tudták analizálni, hogy hatását mi okozza, de kétségtelen eredményessége. Persze csodákat azért nem tud tenni.

Hazai híresség a zeller. Kétségtelen a zsíroldó hatása, de serkentő képessége orvosilag nem ismert.
Az is köztudott, hogy az egyes afrikai népek férfiembereinek jóval nagyobb szerszáma van mint európai szomszédaiknak. Viszont atól, hogy valakinek nagy a szerszáma, egyáltalán nem biztos, hogy nagyon férfias és remek szerető az ágyban. Az örök kérdés: mi a nagy és mi a kicsi? Nincsenek standardok, de ha merev állapotban 10 cm alatti, akkor bizony kicsi, de a 20 cm-nél nagyobb se szerencsés.

A férfiak többsége rajong a nagy mellekért. Sokan hiszik, hogy csak nagyobb méretekkel lehet igazán szexi egy nő. Feltételezik, hogy a nagy mell rendkívül érzékeny. Az igazság azonban pont a fordítottja. Általában a kis- vagy közepes mellméretű nők az érzékenyebbek.

Sok nő szerint a férfiak orrának formája, nagysága és a szerszám formája, nagysága között szoros összefüggés van. Egy biztos! Van benne némi igazság, ami az orrokat illeti... Nem készült az ügyben reprezentatív felmérés sem itthon, sem külföldön, legfeljebb a sokat tapasztalt hölgyek nyilatkozhatnának. Talán, van benne valami.
(megjegyzés: ez tényleg igaz! többször tesztelve...

Viszont annál jellemzőbb a száj, az ajak formája. Erre a testrészre kiül hordozója jelleme, akár férfi, akár nő. Általában a kommunikációval is összefügg: a vastagabb ajkúak - minden szempontból - orálisan érzékenyebbek, a vékony szájúak pedig hallgatagabbak, dühösebbek, cinikusabbak, "vérszegényebbek"...

A legjellemzőbb viszont maga a csók! Nem is az a lényeg milyen valaki szája, hanem hogy hogyan tudja használni. Egy partner csókjából előre lehet tudni, hogy milyen az ágyban... ma

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: