2009-01-12 10:18:42• hírek • Szatmár.ro

Zutpheni munkalátogatás

Tavaly novemberben kezdődött Szatmárnémeti és holland testvérvárosunk, Zutphen önkormányzata közös projektje, mely az idősgondozói szolgáltatás kiépítését, javítását tűzte ki célul.

Január 12. és 16. között munkalátogatáson vesz részt egy szatmárnémeti küldöttség Zutphenbe. A látogatás célja, a novemberben elindított projekt keretében kezdeményezett tapasztalatcsere lebonyolítása.

A közös projektet egyébként, a szatmárnémeti Casa Satmareana Alapítványon keresztül fogják lebonyolítani, melyet egy jelentős összeggel, vagyis 550 ezer euróval támogatja a holland külügyminisztérium a MATRA program keretében. A közös projekt három év alatt fog lezajlani.

A projektnek három fő célkitűzése van, melyek végső célja, hogy egy specialistákból álló, szakértelemmel rendelkező testület jöjjön létre, mely a jövőben hasznosítani tudja a holland együttműködés során szerzett tapasztalatokat. A három év során 6 workshoppot terveznek, végül pedig egy közös konferenciát, melyen holland és román specialisták vesznek majd részt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: