2012-09-13 17:05:10• hírek • (x)

Züm-Züm: játszóház nyílik a Grand Mall-ban

A Garnd Mallban szeptember 15-től játszóház is várja a látogatókat, ugyanis megnyitja kapuit a Züm-Züm, mely szuper-szórakozást és edukatív jellegű foglalkozást nyújt a gyermekeknek.

A gyerekek mozgásigénye akkora, hogy olykor még a sportolók is elfáradnak mellettük. Éppen ezért szükségük van egy helyre, ahol kitombolhatják magukat, önfeledten játszhatnak és szórakozhatnak felügyelet alatt és biztonságos körülmények között.

A szatmárnémeti Züm-Züm Játszóház különböző minőségi játékaival és felszereléseivel a gyerekek alaposan kikapcsolódhatnak, a játékokon kívül pedig professzionális animátorok biztosítják a kellemes időtöltést.

A játszóház kiválóan alkalmas zsúrok és családi események lebonyolítására. Teljes körű zsúrszolgálattal nemcsak a jó hangulatról, hanem az étkezésről és az animátorokról is gondoskodnak a Züm-Züm vezetői. A gyerekeket itt kreatív és edukatív foglalkozások, valamint tematikus partik is várják, amellyel elősegítik a gyermek szocializálását és fejlesztik kreativitását.

Szeptember 15-én, szombaton kerül sor a Nagy Megnyitójára, melyen szuper tombola és sok-sok meglepetés vár minden érdeklődőt. Züm-Züm Játszóház, a Grand Mall 2. emeletén, nyitva tartás hétfőtől vasárnapig 10.00 és 20.30 óra között.



"A ZÜM ZÜM-nél játszhatsz jó nagyokat
és megtarthatod szülinapodat.
Gyorsan repül itt az idő,
míg nyugodtan végzi dolgát a szülő."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: