2015-10-08 10:00:52• hírek • Szatmár.ro

Zsúfolt ház előtt léptek fel a humoristák

A Szomszédnéni Produkciós Iroda és Felméri Péter tette próbára a szatmáriak rekeszizmait.

A szervezők, de még a fellépők sem számítottak arra, hogy zsúfolásig megtelik szerda este a Dinu Lipatti Filharmónia előadóterme. Két, Erdélyből indult, ám már Magyarországon is nagyon népszerű produkció, Felméri Péter és az erdélyi magyar humor nagy öregjeinek számító Szomszédnéni Produkciós Iroda lépett színpadra és tette próbára a rekeszizmokat.

Felméri kezdett: beavatta a közönséget főzőtudományába, beszélt fogyókúráról, félelméről az orvosok kapcsán. Kiderült, hogy a román-tudása nem az igazi, nemrég pedig elvették a rendőrök a jogosítványát, de monológjában érintette a lagzija szervezésével járó bonyodalmakat és nem maradtak ki a sztorikból a háziállatai sem. És az is kiderült, hogy szerinte nem érdemes az orvosságok mellékhatásaitól, azok szervezeten belüli lerakódásától tartani, hiszen 20 év múlva úgyis mindenkit kinyírnak a terminátorok.

A Szomszédnéni Produkciós Iroda párosa, Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs következett. Ők a megszokott dialógusaikkal nevettettek, de szólóban is színpadra léptek. Rengeteg témát érintettek és dialógusaik tele voltak poénokkal. Szóba elegyedtek vidéki böllér sztárszakáccsal, megtudtuk milyen egy londoni állásinterjú és mások mellett egy érettségi találkozós beszélgetésbe is belahallgattunk. És senki ne feledje: a gravitáció igen nagy fekvőtámaszozás közben!

Stand-up est a filharmóniában

Stand-up est a filharmóniában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: