2018-01-28 08:05:25• hírek • Oszkó Viktória

Zsúfolásig telt a Lépésház a szombati maszkabálon

Január 27-én tartotta idei hagyományőrző farsangi bálját a Borókagyökér Egyesület a Lépésházban, ahol a kiváló hangulatról az Amulett zenekar gondoskodott.

Szombat este 19:00 órától várták a vendégeket a maszkabálba, ahol a belépés feltétele volt valamilyen maszk vagy jelmez viselése. A vendégek kitettek magukért, kreatívabbnál kreatívabb jelmezeket öltöttek magukra, szinte a felismerhetetlenségig elmaszkírozva magukat.


Az esten tiszteletét tette például a katolikus püspök és az ortodox pap, az arab terroristák, Kleopátra és a vikingek is, egyszóval kész kavalkád foglalta el a helyszínt.


A hangulat hamar a tetőfokára hágott, az Amulett zenekar színes zenei palettáján több különféle zenei stílus is szerepelt. A vendégek hamar táncra perdültek, zsúfolásig töltve a Lépésház táncterét.
 

A vendéglátásra sem volt panasz, a hidegtál után forró gulyást, majd töltött káposztát szolgáltak fel ropogós házikenyérrel. A mulatás egészen hajnalig tartott, az este csúcspontját pedig a szabadtéri program jelentette, amikor is  hatalmas tábortüzet raktak a szervezők, hogy kiszebáb égetéssel méltó módon búcsúztathassuk el az idei telet és a búbánatot.

Fantasztikus hangulat uralkodik a Lépésházban! Részletek hamarosan a Szatmár.ro oldalán.

Közzétette: Szatmar.ro – 2018. január 27.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: