2017-12-14 08:15:20• hírek • Oszkó Viktória

Zsúfolásig megtelt a Hám János udvara: nagy sikere volt a karácsonyi vásárnak

Karácsonyi vásárt tartottak december 13-án este a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum udvarán. Az érdeklődés nagy volt, szép számmal gyűltek össze mind az iskola diákjai, mind a szülők és érdeklődők.

A vásáron az óvoda és iskola diákjai együtt árulták saját készítésű, kézműves termékeiket. Minden osztály külön standot kapott, hogy eladásra kínálhassa a különféle karácsonyi édességeket, gyertyákat, koszorúkat és más, a közeledő ünnephez köthető díszeket.
 

A megvásárolható ajándékok árát Angyalka-kuponokban mérték, amelyekhez az iskola folyosóin lehetett hozzájutni, ahol az aktívan közreműködő szülők segítettek beváltani kuponokra minden lejt, amit a vásár során el akartak költeni az érdeklődők.
 



A Hám János Római Katolikus Teológiai Lícem vezetősége úgy döntött, hogy a karácsonyi vásár során kiárusított apróságokból befolyt összeget a Kölcsey Ferenc Főgimnázium második osztályos diákjának, Ungvári István Krisztiánnak ajánlja fel, aki nagyon súlyos betegségben szenved. Információink szerint a rengeteg önzetlen segítségnek, vásárlásnak és adakozásnak köszönhetően nem kevesebb mint 21.180 lej gyűlt össze, ami önmagában is fantasztikus dolog!
  

Hogy mindenki szívét átjárja az adventi készülődés hangulata, a berendezett színpadon karácsonyi énekek szóltak, igazi, karácsonyi illatot árasztó sütemények közül lehetett válogatni, többek között mézeskalácsból, csokis pillecukorból és almás süteményből, de voltak különleges pohárkrémek, csokoládés-diós-narancsos desszertek és persze forró tea, hogy átmelegítse az átfagyott kezeket.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: