2012-12-03 15:39:30• hírek • Póti Orsolya

Az önkéntesség világnapját ünnepli a Caritas

A Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet égisze alatt működő Önkéntesközpont idén ünnepli 10 éves fennállását. Ebből az alkalomból és az önkéntesség világnapja alkalmából szervez ünnepséget a szervezet.

December 5-én önkénteseit ünnepli a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet. Az önkéntesség világnapja és a Caritas Önkéntesközpontjának 10 éves fennállása alkalmából különféle rendezvények várják a szervezet munkatársait szerda délután 16 órától a Szent Pál Központban.

Az ünnepélyes megnyitót műsor és fotókiállítás követi, majd tombolára kerül sor. A rendezvény Red & White Partival folytatódik, amelyre minden kedves meghívottat arra kérnek, hogy jelenjenek meg pirosban vagy fehérben.

A Szatmári Caritas önkéntesei fontos szerepet kapnak a szervezet mindennapi életében, az idősekkel, gyermekekkel és fiatalokkal való foglalkozásban, a fogyatékkal élők gondozásában.

"A szervezet Önkéntesközpontja által önkénteseket toboroz és képez ki mind a saját tevékenységeit segítő, mind pedig más civil szervezetek számára, támogatást és tanácsadást nyújtva az önkéntes-menedzsment területén" - áll a szatmári szervezet honlapján.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: