2013-02-23 08:34:43• hírek • Blikk.hu

Zsíros szerződésért fogyott Tolvai Reni

Eddig tíz kilótól szabadult meg a szép énekesnő azért, hogy nemzetközi karriert tudjon befutni.

Tolvai Reni körül felpezsdültek az események: látványosan lefogyott, stílust váltott, és kilátásban van egy külföldi, forintban kifejezve több tízmilliós lemezszerződés is, amivel a fiatal énekesnő régi álma teljesülne. Bár az egykori megasztáros bomba formában van, mégsem elégedett a külsejével.

- Októberben kezdtem el edzeni, amelynek meg is lett az eredménye, ugyanis tíz kilótól sikerült megszabadulnom. Heti négy alkalommal személyi edző segítségével végeztem kardiomozgást és kisebb súlyzókkal gyakorlatokat, mellette pedig egy szigorú diétát is összeállítottak nekem, amit eleinte nem volt könnyű betartani. Mivel soha nem sportoltam előtte, így nehéz volt ráállnom a rendszeres mozgásra, de hétről hétre könnyebben ment - mondta a Blikknek az énekesnő, aki annak ellenére, hogy remek formában van, nincs megelégedve magával.

- Szeretnék fogyni legalább öt kilót, mert még mindig nem vagyok megelégedve a külsőmmel, de ha nem sikerül, akkor sem leszek elkeseredve, a lényeg, hogy tartani tudjam a súlyomat. A diétám egészséges ételeket követel meg, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, és odafigyelek arra is, hogy legalább két liter vizet elfogyasszak naponta.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: