2019-11-12 07:44:07• hírek • Blikk.hu

Zséda a változásról: „A legfontosabb, hogy a lélekkel kezdjünk”

A környezettudatos életmód, a feleslegről való lemondás fontos téma Zsédenyi Adrienn számára, legújabb naptárjában lépésről lépésre, az élet minden területén ad praktikus tanácsokat azoknak, akik szeretnének változtatni.

 

Miért fontos ennyire önnek a környezetvédelem?
 

– Mindenki számára annak kellene lennie, hiszen mindannyian felelősek vagyunk bolygónk jövőjéért. Nem muszáj feltétlenül nagy dolgokra gondolni, már a kisebb, egészen hétköznapi döntéseinkkel is sokat tehetünk azért, hogy egy élhetőbb és tisztább földet hagyjunk gyermekeinkre. Elég csak figyelmesen végiggondolni a napi rutinunkat, hogy rádöbbenjünk, néhány apró változtatás is milyen sokat számít, nem csupán környezetünk megóvása, hanem testi és lelki egészségünk szempontjából is. Erről szól a 2020 Minimalizálj! Kiadvány is, amelyet a hét végi kétnapos gardróbvásár első napján egy közönségtalálkozó keretében dedikálok is, és persze megosztok egy-két saját trükköt arról, én hogyan változtattam.
 

Mi az első lépés ahhoz, hogy tényleg változtatni tudjunk?
 

Szerintem a legfontosabb, hogy a lélekkel kezdjünk. Ha valami nem belülről fakad, nem érzi az ember a magáénak, akkor úgysem megy majd. Ám ha kipakolja a felesleget, megdöbbentően könnyűvé, tisztává és egyszerűvé válnak a dolgok.
 

A közelgő időszak erre tökéletes, hogyan készül az ünnepekre?
 

– Munkával. 2019. december 8-án a Budapest Kongresszusi Központban lesz egy karácsonyi koncertem. Nemcsak az ismert ünnepi és más slágerek, de néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban, hogy ezzel hangolódhasson a közönség a karácsonyra.
 

 

További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: