2011-07-08 08:59:19• hírek • www.blikk.hu

Zsaruk faggatták Gigit a szexutakról

Tovább dagad a prostibotrány! Informá­cióink szerint tegnap a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) munkatársai a ValóVilág negyedik szériájának üdvöskéjét, Gigit faggatták arról: mit tud a többek közt a Közel-Keletre, az Egyesült Arab Emírségekbe és Dubajba, valamint más országokba szervezett „kiruccanásokról".

A Blikk úgy tudja, nemcsak ő lesz az egyetlen híresség, aki a közeljövőben tanúként „látogatást" tesz az Aradi utcában. Értesülésünk szerint ugyanis a napokban letartóztatott három kerítő által működtetett hálózat modell-listáján több mint 100 lány szerepel, közöttük erotikus modellek, szépségversenyek dobogós helyezettjei és kifutókról is ismert lányok. A botrány hazai befolyásos közéleti személyiségeket is magával ránthat - úgy tudjuk, hogy politikai befolyással rendelkező hazai megrendelők is válogattak a szépségek közül, csakúgy, mint a gazdag közel-keleti sejkek, akik albumból bökhettek rá a nekik tetsző lányra.

- Valóban beidéztek tegnap a Nemzeti Nyomozó Irodába – erősítette meg a Blikk információját VV Gigi. - Volt egy külföldi utazásom, azzal kapcsolatban hívtak be. Azt kérdezték, hogy mi volt az utazás célja, és mit csináltam ott - tette hozzá a lány, aki azt állította: Dubajban egyáltalán nem járt.

- Kérdezték a rendőrök, hogy ismerem-e azt az embert, akivel a probléma van - utalt a valósághős az őrizetbe vett kerítőkre, ám arra nem tért ki, hogy milyen országban volt és mit csinált ott, amiért tanúként hallgatták meg tegnap a rendőrök.


Gigit is kihallgatták
Gigit is kihallgatták


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: