2016-12-28 09:14:45• hírek • Szatmár.ro

Zrínyi Pop: django swing a Macskában!

A karácsonyi és szilveszteri ünnepnapok között újabb zenei kirándulásra hívja a szatmáriakat a MusiCat: december 28-án, szerda este django & club swing stílusban folytatódik az élőzenés produkciók sorozata.

A Cseh Tamás Program támogatásával 10 remek élőzenés produkciót láthat-hallhat a szatmári közönség: az évadot Pély Barna nyitotta az egyszemélyes rock-n-rollal, majd Oláh Ibolya különleges szerzői estjére telt meg a Macska, most pedig Magyarország egyik legtehetségesebb swing zenekarát látjuk vendégül!

A Zrínyi Pop Magyarország első számú gasztro-swing zenekara, a 20'-as évek Amerikája és a francia manouche jazz életérzés köszön vissza zenéjükben, Kárpát-medencei népzenével fűszerezve. Ahogy egy jó bor is, a gasztroélmények elengedhetetlen kísérője a Zrínyi Pop. Igazi csemege, ínyenceknek!

Az akusztikus swing est december 28-án, szerda este 21 órától kezdődik, társszervezője a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ, asztalfoglalás a MusiCat facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon.

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: