2012-02-16 10:45:02• hírek • Póti Orsolya

Valentin-napot ünnepeltek a művészeti iskolások

Danciu Ster Arina
Danciu Ster Arina

A Szatmári Művészeti Iskola diákjai február 15-én rendeztek zenés-verses műsort Valentin-nap alkalmából. A közönség többek között klasszikus zenei műveket, verseket és könnyűzenei darabokat hallhatott.

Szerda este 18 órától a Művészeti Iskolában is megünnepelték a Bálint-napot. Az intézmény diákjai versekkel, klasszikus zenei művekkel, könnyű- és népzenével szórakoztatták a közönséget. A rendezvény Boccerini Menüettjével indult, amit  Csomai Cecília és Csomai Bernadett előadásában hallhattak a résztvevők. Ezt követően versek,  zongoraművek, énekek csendültek fel az iskola többi diákjának előadásában.

Löchli Elisa egy Beethoven darabot adott elő, Geszti Tímea elszavalta Heltai Jenő "Háromtól hatig" című versét, Pircsuk Dávid pedig a "Love me tender" című dalt adta elő. A közönség olyan könnyűzenei darabokat is hallhatott, mint Amy Winehouse "Back to black" című dalát Danciu Ster Arina előadásában, és a "One of us" című dalt Bodea Carina előadásában.

A Művészeti Iskolában már évek óta Valentin-napi zenés-verses összeállítással várják az érdeklődőket. Ez a szórakozás és szórakoztatás mellett kiváló alkalom arra is, hogy az iskola diákjai közönség előtt is megmutassák tehetségüket.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: