2019-07-12 07:07:32• hírek • x

Zollner: mostantól még közelebb hozzád!

Annak érdekében, hogy a cég még közelebb kerüljön a Szatmár megyei fiatalokhoz és nem csak, a Zollner az elmúlt héten elindította a szatmári kirendeltség hivatalos Facebook-oldalát.

Ez már csak azért is örvendetes hír, mivel így a céggel kapcsolatos újdonságokról a helyiek sokkal könnyebben és gyorsabban értesülhetnek, hiszen a facebrands.ro szerint a Facebook jelenleg 126 270 felhasználóval rendelkezik megyénkben. Emellett az oldal létrejöttének apropóján a Zollner egy nyereményjátékot is elindított, melyben bárki részt vehet, aki kedveli a cég facebookos adatlapját.


Az elmúlt évekhez hasonlóan, a cég ez alkalommal is támogatja a Szatmári Utcazene Fesztivált, melynek keretében július 12. és 14. között mindenkit nagy szeretettel várnak az Artist Arena nevet viselő színpadhoz. Ám a zene szerelmeseinek a hétvégi rendezvény után sem kell lemondaniuk a fülbemászó dallamokról, ugyanis a Zollner a személyre szabott ajándékcsomagok mellett Románia legnagyobb zenei fesztiváljára, az UNTOLD-ra szóló belépőket is kisorsol a játékosok között.


Ha szeretnétek megtudni, hogy miként lehet bekerülni a mágikus kalapba, akkor keressétek fel a Zollner Facebook-oldalát, és hogy ne maradjatok le a további újdonságokról sem, ne feledjétek el megnyomni a Tetszik gombot sem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: