2020-07-01 08:37:52• hírek • Szatmár.ro

Zöldterületen gyújtott tüzet egy férfi Szatmárnémetiben

Aggódva kereste meg híroldalunkat egy szatmári olvasónk, mondván, egy vélhetően hajléktalan férfi a 15-ös lakónegyed egyik zöldterületén, közvetlenül egy fa tövében tüzet gyújtott.

A Milcov utcán rögzített felvételek kapcsán olvasónk elmondta, leginkább az aggasztja, hogy a zöldterület közvetlen közelében tömbhazák is vannak, és nem szeretné, ha az illető felelőtlensége miatt nagyobb baj történne. Ugyanakkor elárulta azt is, hogy a férfi nem először vonta magára az ott lakók figyelmét: kiabálásával rendszeresen felveri az utca csendjét, mi több, olvasónk szerint arra is volt már példa, hogy késsel járkált fel és alá. A rendőrség többször elvitte már, ám egyelőre úgy tűnik, ez csak ideiglenes gyógyír volt a problémára.


Sajnos a helyzetre mi sem tudunk biztos megoldással szolgálni, viszont szatmárnémeti olvasóinkat arra intjuk, hogy ha olyan eseményt tapasztalnak, amelyben a Helyi Rendőrség közbelépésére lenne szükség, tárcsázzák a 0361 919-es számot, közvetlen vészhelyzet esetén pedig a 112-es egységes segélyhívót.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: