2013-07-20 08:03:15• hírek • Blikk.hu

Zokogva vette el kedvesét Damu

A menyasszony édesanyja kíséretében fehér ruhában, kis csokorral a kezében ment be a börtönbe
A menyasszony édesanyja kíséretében fehér ruhában, kis csokorral a kezében ment be a börtönbe

Hosszú, 15 hónapos önmegtartóztatás után börtönesküvőjén csókolhatott először nőt Damu Roland. A nemi erőszak kísérletéért négy és fél év börtönre ítélt színész zokogott a meghatottságtól, amikor nőül vette S. Edinát.

Egy nőnek általában élete egyik legboldogabb napja, amikor barátai és családja körében örök hűséget esküdik szerelmének, ám nagy valószínűséggel ezt az egykori sorozatsztár kedvese nem mondhatja el magáról. Az újdonsült feleség ugyanis mindössze két tanú, édesanyja és egy anyakönyvvezető jelenlétében a tiszalöki börtön magas és szögesdróttal körbevett falain belül mondta ki a boldogító igent, amellyel most már hivatalosan is magához láncolta Damu Roland.

A kézfogó péntek délelőtt tizenegy órakor kezdődött a büntetés-végrehajtási intézet kápolnájában, ahová először az anyakönyvvezető érkezett meg, majd öt perccel az esküvő időpontja előtt leparkolt egy fekete autó, amelyből Damu kedvese szállt ki. Edina az édesanyja és két tanú kíséretében érkezett. Térdig érő, szolid fehér ruhában, kezében egy fehér virágokból álló csokorral és némi feszültséggel az arcán sietett börtönben lévő vőlegényéhez.

A menyasszonyon látszott, hogy nem felhőtlenül boldog, feszélyezetten, ám mondhatni otthonosan igyekezett a kapu felé, amely már hosszú hónapok óta elválasztja őt szerelmétől. Miután becsengetett, a fehér acélajtó kinyílt, és Edina a háromfős társaságával besietett az épületbe, hogy a lehető legszorosabbra fűzze kapcsolatát Damu Rolanddal.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: