2009-10-24 10:57:13• hírek • Szatmar.ro

Zilahon maradtak a pontok

A Mikolának nem sikerült pontot szereznie a Szilágyságban, továbbra is utolsó előtti.

Nem használt a két hetes pihenő a Mikola labdarúgó csapatának (az előző fordulóbeli, Kolozsvári Sanatatea elleni bajnokit utóbbi csapat kérésére elhalasztották) és 2-0 vereséget szenvedett Zilahon.

Az eredmény papírforma, ha azt vesszük alapul, hogy a szilágyságiak a feljutást célozták meg a szezon előtt, míg a szatmáriak az utolsó pillanatban tudták csak vállalni a szereplést a harmadik osztály hatodik csoportjában. Csakhogy a Zilahi FC a legutóbbi öt bajnokiját nem tudta megnyerni...

A Turul az első félidőben sokáig tartotta magát, hisz a hazaiak találata a 44. percben esett, ekkor egy szögletet követően Gorga fejelt a vendégek hálójába. A második félidő 66. percében aztán végképp elszállni látszottak a mikolaiak esélyei, miután Pop Marian piros lapot kapott és mehetett zuhanyozni. Nem ez volt az első ilyen fegyelmezetlenség a mikolaiak részéről a szezonban és a meccsen sem volt az utolsó, hisz négy perccel később a hazaiak büntetőt rúghattak, amiből Bodea állította be a végeredményt.

„Sajnos a támadásainkban nem volt átütő erő, ezért igazán veszélyes helyzetünk sem akadt" - mondta tömören Dobos Csaba klubelnök.

Ezzel a győzelemmel a Zilah 15 pontjával a 8. helyet foglalja el a tabellán, míg a Mikola 8 egységgel továbbra is a 17., azaz az utolsó előtti. Csak a Szászrégent tudja megelőzni, míg a még bennmaradó helyen tanyázó Váraddal szemben három pont a hátránya.

III. Liga, 11. forduló, 6.csoport:
Zilahi FC-Mikolai Turul 2-0 (Gorga 44., Bodea 70. - 11-es)
A Turul összeállítása: Bălaj - Sándor, Nichita, Tripon, Lung, Micaş, Pop Marius, Zsiga, Molnar, Pop Marian, Berci.
Játszott még: Chifor, Feier.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: