2010-08-12 13:08:51• hírek • Szatmar.ro

Játékosok kergették meg a bírót

A játékvezető előbb kiütötte az egyik futballistát, majd menekülhetett társai elől.

Komolyabb lökdösődés vagy akár tömegverekedés sajnos viszonylag gyakran alakul ki a labdarúgó pályákon. A szereposztás ilyenkor általában úgy néz ki, hogy a két szemben álló csapat játékosai egymást kezdik fizikai módszerekkel jobb belátásra bírni. Ritkább esetben beszállnak a nézők is.

A játékvezető ilyenkor általában megpróbál rendet rakni és kibékíteni a feleket. Az nagyon ritkán fordul elő, hogy a spori maga legyen az agresszor.

Ez történt ugyanakkor egy chilei bajnokin: a bíró, miután konzultált az asszisztensével, piros lapot mutatott fel az egyik futballistának, majd, amikor az túlságosan hevesen tiltakozott, Bud Spencert megszégyenítő módon egy jobbhoroggal padlóra küldte. Ezt a csapattársak nem nézhették tétlenül, üldözőbe is vették a bírót.

A jelenetet megtekintve szocializációs tematikájú dolgozatot lehetett volna írni a filmek a nézőkre gyakorolt hatásáról: az ugyanis tisztán látszott, hogy a fiatalabb játékosok inkább Jean-Claude van Damme filmjein nőttek fel, a tőle ellesett mozdulatokkal próbáltak ugyanis elégtételt venni a menekülő bírón.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: