2020-02-12 11:03:26• hírek • Bede Emőke

Zenés kavalkáddal készülnek Szatmárnémetiben a szerelmesek napjára

A G. M. Zamfirescu Művelődési Központ a Valentin napra való hangolódás jegyében négy koncertet is szervez a következő napokban. A zenekedvelőknek lesz miből csemegézni, hiszen a palettán ugyanúgy helyet kapott a blues, mint a folk vagy a rockzene.

Az első koncert február 13-án, 20 órakor kezdődik a Moose Bárban, ahol az est hangulatfelelőse az 1994-ben alapított Nightlosers lesz majd, kiket leginkább egy etno-jazz-blues zenekarként jellemezhetnénk. A román, magyar és roma népi elemeket is előszeretettel használó banda már bemutatkozott az ország és Európa több fesztiválján is, mi több, az Egyesült Államokba és Kanadába is elvitték az erdélyi muzsikát.


Február 14-én, 19 órától egy folk koncertre ülhetnek be a stílus kedvelői. Az est során a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ színpadán Emeric Imre, Jimmy El Laco, Valentin Moldovan, Majai Győző és Glad Condor előadásait hallhatja a közönség.. Február 15-én, 21 órakor sor kerül a hét harmadik koncertjére is, melyen a francia Nature Morte és a kolozsvári Creepy Willie hozzák el legnépszerűbb rockszámaikat. Az érdeklődőket ez alkalommal is a kulturális központba várják.


A hét negyedik, egyben utolsó koncertjére február 16-án, 18 órától kerül sor a G. M. Zamfirescu Kulturális Központban Cserey Csaba és Cserey-Both Zsuzsa relaxációs estjére. „Szeretnének jól lezárni egy fárasztó hetet és jófajta energiával feltőltődni a következő napokra? Ha igen, akkor ezt a relxációs estet nem szabad kihagyni. Cserey Csaba és Cserey Both Zsuzsa ütőhangszerekkel, dobokkal, énekszóval biztosítja majd hozzá a megfelelő hangulatot. Várjuk szeretettel! A belépés díjtalan!” - olvasható az esemény meghívójában,

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: