2012-11-29 15:45:16• hírek • Póti Orsolya

Zenés adventi istentiszteletek a baptista gyülekezetekben

November 29. és december 2. között zenés adventi istentiszteleteket szervez a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet. Az utolsó, azaz a vasárnapi istentiszteletnek a Dinu Lipatti Filharmónia ad otthont.

Adventi istentiszteletekre invitálja az érdeklődőket a Szatmárnémeti Magyar Baptista Gyülekezet. A rendezvénysorozat november 29-én, csütörtök este 18 órától veszi kezdetét a gyülekezet István téri (Piata Eroii Revolutiei) imaházában. Ez alkalommal igét hirdet Pardi Félix kémeri lelkipásztor.

Péntek este 18.00 órától Király Tibor nyugalmazott lelkipásztor igehirdetését hallgathatják az érdeklődők szintén a baptista imaházban, szombaton pedig a zenés istentisztelet után Révész Árpád, magyarországi regionális evangélista igehirdetésére kerül sor.

December 2-án, vasárnap délelőtt 9 órától bemerítési istentisztelet veszi kezdeté, melynek keretében szolgál az összevont gyermekkórus és a gyülekezet énekkara. Igét hirdet Révész Árpád magyarországi regionális evangélista. Ugyancsak zenés istentiszteletre és a magyarországi evangélista igehirdetésére kerül sor vasárnap délután 17 órától, de ez az esemény már a Dinu Lipatti Filharmóniában zajlik.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak az istentiszteletekre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: