2018-10-02 06:13:44• hírek • Szatmár.ro

Zeneovis foglalkozás indult a héten

Valami új van készülőben!

Gál Annamária, sok éves tapasztalattal rendelkező ének-zene tanárnő, egy egyedi, a gyermekek zenei- és ritmusérzékével játszó foglalkozást honosít meg Szatmárnémetiben. Ez a Zeneovi. Heti egy vagy két délután a gyermekek 45 perces, énekes és táncos mókában vesznek részt a tanárnő vezetésével. A cél a kicsik zenei előképzése játékos módon.

 

Gál Annamária szeretettel várja azokat a palántákat, akik érdeklődnek a zene- és a mozgás iránt. A foglalkozások alkalmával megtanulnak magabiztosan és helyesen énekelni, a hangokat felismerni, ritmusgyakorlatokat pontosan lekövetni és több hangszerrel is megismerkednek. A gyakorlatok játékosan fejlesztik a gyerkőcök készségeit, fenntartva és fokozva az érdeklődésüket a zene és a hangszerek iránt.

 

Kodály Zoltán vallotta, hogy a zenetanulást olyan korán kell elkezdeni, amilyen korán csak lehet. Itt a remek alkalom!

 

A Zeneovi foglalkozás hétfőnként és szerdánként délután 17 órától az Ankora bevásárlóközpont első emeletén, a Zenemúhelyben található. A cím: Szatmárnémeti, Kölcsey (Iuliu Maniu) utca 2. szám. Gál Annamária ének-zene tanárnő telefonos elérhetősége: 0747 298 262

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: