2015-09-15 14:03:07• hírek • Szatmar.ro

Zenekarok figyelem! Erdély legszebb magyar dalát keresik!

A pályázat célja, hogy támogassa a minőségi, magyar nyelven íródott dalok születését, illetve hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson olyan tehetségeknek, akik másképp talán nem kerülnének ki a "garázsból".

A beérkező pályaműveket egy négy tagból álló zsűri fogja elbírálni. Zsűritagjaink: André Ferenc slammer, Balázs Imre József író-költő, Vincze Béla, a debreceni Rocksuli vezetője, és Zilahi Csaba, a Kolozsvári Rádió magyar adásának munkatársa.

A legjobbnak ítélt dalokat beküldő zenekarok fesztivál-fellépéseket, stúdiófelvételeket és egyéb, a zenekar fenntartásához hasznos eszközöket nyerhetnek.

A pályázat leadásának határideje 2015. szeptember 30. A pályázat kritériumai megtekinthetőek a www.gitarest.ro weboldalon, illetve ugyaninnen letölthető a pályázati űrlap is. Bármilyen egyéb információért forduljanak bizalommal munkatársainkhoz az office@gitarest.ro e-mail címen.

Legyen a tied Erdély legszebb magyar dala! Mi a Gitar East Egyesületnél fontosnak tartjuk megmutatni azt, hogy születhetnek még minőségi magyar dalok Erdélyben is, ezért írjuk ki pályázatunkat Legszebb Erdélyi Magyar Dal név alatt. Ha van egy zenekarod és szeretnéd saját dalaidat egy nívós versenyen megmérettetni, jelentkezz szeptember 30-ig az office@gitarest.ro e-mail címen. A részletekért és egyéb információkért kattints a www.gitarest.ro weboldalra illetve a Gitarest az Igazi facebook oldalára. Csapj a húrok közé!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: