2013-01-09 11:51:00• hírek • Kocsis Zoltán

Zeneiskola indul Sárközújlakon

A Netmusic a közelmúltban a legendás Bikini gitárosát, Lukács
A Netmusic a közelmúltban a legendás Bikini gitárosát, Lukács "Peta" Pétert is vendégül látta

Ilyen még nem volt Sárközújlakon!A polgármesteri hivatal és a Netmusic hangszerkereskedés közösen zeneiskolát indít a Szatmár megyei kisvárosban. Az érdeklődők egy sor kedvezményben is részesülnek majd.

A Szatmárnémetiben nagy sikerrel működtetett zenei képzés hamarosan Sárközújlakon is beindul. A Netmusic oktatói gitározni, dobolni tanítják majd az érdeklődőket, ezen túl pedig billentyűs és lemezlovas, divatosabb megnevezést használva dj képzésben is részesülhetnek a tanulni vágyók.

A polgármesteri hivatal a képzés helyszínéül az oktatók rendelkezésére bocsátja az iskola termeit, a jelentkezők szüleivel való egyeztetés után derül majd ki, hogy mely napokon lesznek a foglalkozások, mondta el a Szatmár.ro-nak Piricsi Artúr polgármester.

Heti egy foglalkozás havonta 70 lejbe kerül majd. Az oktatók kérése, hogy a tanítványok legkevesebb egy évig látogassák a képzéseket: ez az idő, amely alatt látható, pontosabban ez esetben hallható előrelépést lehet elérni.

A képzés teljes idejére valamennyi hangszert a Netmusic biztosít majd, amely hangszerkereskedés felajánlotta: a diákok kedvezményes részletre vásárolhatják meg az üzlet termékeit, hangszereit, kellékeit.

Az érdeklődők jelentkezhetnek Piricsi Artúr polgármesternél a 0745-545771-es telefonszámon vagy Ser Gyulánál a 0736-399478-as számon.

A netmusic üzlete az Independentei utcán, a Dana kereskedelmi komplexumban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: