2019-01-21 08:54:29• hírek • Szatmár.ro

Zenei gyöngyszem: a Dinu Lipatti Filharmónia és Illényi Katica hegedűművésznő közös koncertje

Igazi ínyencséggel várják a zenekedvelőket a Magyar Kultúra Hete rendezvénysorozat keretén belül. Városunkba látogat a magyarországi érdemes művésznő.

Zenei utazás a Föld körül - ezzel a fantázianévvel látták el Illényi Katica Liszt Ferenc díjas hegedűművésznő és a Dinu Lipatti Filharmónia zenekara közös koncertjét, melyet január 26-án, szombaton este 19:00 órától láthat és hallhat a nagyérdemű a Szakszervezetek Művelődési Házában.

 

Az alkalom különlegessége, hogy szatmárnémeti klasszikus zenekara és az érdemes művésznő eddig még nem álltak egy színpadon. A közönség zenei premier szem- és fültanúja lehet, amennyiben velünk tart szombat este a nem mindennapi eseményre. A koncert meghívott szólistája Illényi Csaba hegedűművész, a zongoránál Bundzik István zongoraművész. Az est karmestere Rácz Máron. Műsoron: nemzetközileg ismert és kedvelt darabok.

 

Jegyeket a színház jegypénztárában vásárolhatnak Szatmárnémetiben, a Horea utca 6. szám alatt. Telefonon a következő telefonszámon érdeklődhetnek: 0261-712106. Nyitvatartás: hétköznap 10:00 és 17:00 óra, szombaton 10:00 és 13:00 óra között.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: