2017-05-17 14:31:15• hírek • Szatmar.ro

Ők lépnek fel a Folkshopon!

Hatalmas az érdeklődés a vasárnapi Folkshop iránt, az egyedülálló rendezvény a szatmári nemzetiségi kultúrák igazi fesztiváljának ígérkezik. A szervezők eddig két előadó nevét árulták el, mára viszont teljessé vált a fellépők listája.

A Royal Team és Petrica Muresan nem véletlenül váltott ki komoly lelkesedést olvasóink körében, kettejük fellépése rendkívüli zenei élményt ígér. Mindezt tetézi a többi fellépő, a tasnádi Codruletul néptánccsoport, a Iohann Ettinger Német Elméleti Líceum és a Gemeinsam német ifjúsági szervezet néptánccsoportjai, a bogdándi Rozsmalint néptánccsoport, Maria Tripon, Maria Petca Poptean, Marinel Petreus és Gheorghe Pirja, a szatmárnémeti Cununita Năzdrăvană néptánccsoport, Maria Carmen Sas, Leontina Dorca és Cristian Pomohaci a remények szerint több nemzetet és generációt hoz majd össze egy igazán jó hangulatúnak ígérkező zenei kavalkád keretében.

Nem csak zenei, hanem gasztronómiai ínyencségekkel és remek ízekkel is vár vasárnap a Folkshop a Shopping Plazába. A bevásárlóközpont tetőteraszán ugyanis eredeti német sörök mellett igazi finomságokat szolgálnak majd fel.

Ha szereted a jó bulikat és a népzenét, akkor május 21-én, vasárnap 14.00-21.00 óra között mindenképpen nézz be a Shopping Plazaba! A Folkshopot neked találták ki!

Ráadásul a belépés ingyenes!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: