2014-10-13 11:21:21• hírek • (x)

Zene és szépség-ünnep a Grand Mallban

Október végén André Rieu jubileumi koncertjét láthatod a moziban, november közepén tartják a Beauty Dayst.

A Grand Mall izgalmas rendezvényekkel várja a szatmáriakat idén ősszel. Az első ilyenre nem is kell sokat várni: október 24-én, 25-én és november 2-án a Grand Mall mozijában ezúttal az izgalmas filmek mellett egy igazán minőségi komolyzenei koncert filmjét vetítik.

André Rieu holland hegedűművész nemrég 10 éves jubileumi koncertet tartott szülővárosában, Maastrichban a Johann Strauss Orchestra nevű zenekarral. A csodálatos zenei élményt ígérő vetítés mottója: "Ha nem jöttetek el Maastrichba, majd én eljövök hozzátok". A művésztől származó idézet a koncertfilmre vonatkozik, azaz akik nem lehettek ott a koncerten, most már a romániai mozikban is élvezhetik azt.

Aki számára nem ismerős André Rieu: Zenész családból származik, klasszikus zenei környezetben nőtt fel. Édesapja André Rieu, a Lipcsei Opera igazgatója volt, emellett évekig dirigálta a Limburgi Szimfonikus Zenekart. Ifjabb André Rieu hegedülni a lüttichi, a maastrichti és a brüsszeli konzervatóriumokban tanult, valamint Herman Krebberstől vett magánórákat. Az 1990-es évek közepétől kezdve utazza be a világot Johann Strauss Orchestra nevű zenekarával, amely mintegy 45 muzsikusból áll.

A jubileumi koncert - mint már említettük - a Grand Mall moziban lesz látható október 24-én, 25-én és november 2-án. A vetítés mindhárom napon 18.30-kor veszi kezdetét.

Beauty Days a Grand Mallban

November 14-én is 15-én visszatér a Beauty Days, a két évvel ezelőtt már megtartott nagy sikerű szépséggel és divattal foglalkozó rendezvény. Ennek egyik része a nagyközönség számára lesz igazán izgalmas, a másik része viszont főleg fodrászoknak, hajszobrászoknak tartott szakmai előadás lesz.

November 14-én a Transilvania Designers Egyesület szervezésében divatbemutatót tartanak, amelyen számos erdélyi divattervező őszi-téli kollekciójával ismerkedhetünk meg. A rendezvény második napján fodrászattal kapcsolatos szemináriumot tartanak, amelyen egyebek mellett Revla, Davides, Revlon újdonságaival is megismerkedhetünk.

Beauty Days - November 14-15-én a Grand Mallban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: