2010-07-05 10:27:00• hírek • Blikk

Zárva van a Kicsihuszár

Lakat került Bajor Imre éttermére. A színész úgy tűnik nem tudott átpártolni az üzleti életbe, hiszen a Kicsihuszár most sem működik.

A művészvilágban sajnálkoznak, hogy az ág is húzza Imrét, pedig ők mindent megtettek a sikerért. Állítólag teljesen eladósodott azzal, hogy cégtársa üzletrészét kivásárolva megpróbálta a válság ellenére is megmenteni dédelgetett álmát, művészkocsmáját. Novemberben váltak szét, tavasszal kellett kisebb vagyonért megváltania az üzletrészt, hiszen a tőkét nem egyedül Bajor adta a több tízmilliós EU-szabvány szerinti méregdrága rozsdamentes konyhai berendezésekre és a kifejezetten elegáns éttermi bútorokra, a személyzet bérére, a minőségi alapanyagra.

Állítólag a színész idegösszeomlásához nagyban hozzájárult üzleti vállalkozásának csődje, amit hitelből próbált megmenteni. Ezzel tetézte a bajt, hiszen a kamatok megint megugrottak.
Az üzlettársak egymást okolták azért, hogy nem megy a bolt. Pedig jól kitalálták, hogy Imre személyes varázsa, a művész barátai odacsalogatják majd a vacsoravendégeket. Mégsem jött be a számításuk. Megpróbálták eladni az egészet, de nem akadt vevő.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalon olvashatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: