2010-04-11 15:29:18• hírek • Szatmár.ro

Zarándoklatok a Római Katolikus Püspökséggel

Lehet jelentkezni a Szatmári Római Katolikus Püspökség  által szervezett Krakkói és San Giovanni Rotondói zarándoklatokra.

Szent Pio nyomában június 14. és 19-e között szervez zarándoklatot a Szatmári Római Katolikus Püspökség, melyen Padovát és a Szent Antal Bazilikát, Loretót és Mária názáreti házát, majd  San Giovanni Rotondót, Monte San Angelo-t, Foggia-t és a Szent Anna kolostort, visszaúton pedig Serracapriola-t és San Marino-t is megnézhetik a résztvevők. A hat napos zarándoklat egy személyre 275 euróba kerül, a jelentkezési határidő pedig április 30-a.

Április 30-ig lehet jelentkezni a Püspökség által szervezett, július 17. és 21-e között megrendezésre kerülő krakkói zarándoklatra, melynek keretén belül a résztvevők meglátogatják a lengyelországi Wadowicét, II. János Pál pápa szülőházát, a Rynek-i posztócsarnokot, a Wawel-i katedrálist, de ellátogatnak Auswitzba is. A visszatérés során megnézik Kassát és megszállnak Miskolctapolcán, ahol az utolsó napon még fürdőzési lehetőség is adódik a település barlangfürdőjében. Az öt napos zarándoklat ára mindössze 150 euró.

Érdeklődni és a zarándokutakra jelentkezni a Szatmári Római Katolikus Püspökségen az 1 Decembrie 1918 utca 2-es szám alatt Mekker Enikőnél, vagy a 0261 714 955-ös telefonszámon lehet.


Krakkóba is elzarándokolhatnak a hívek a Püspükség segítségével
Krakkóba is elzarándokolhatnak a hívek a Püspükség segítségével


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: