2012-08-30 08:54:31• hírek • Blikk.hu

Zámbó Krisztián indul az új X-Faktorban

Nehéz lehet Zámbó Jimmy árnyékában énekesi pályafutásba kezdeni, mindeddig fiának, Krisztiánnak is beletört a bicskája a próbálkozásokba.

A férfi keményen küzdött, hogy megtalálja helyét a zenei világban, még lemezt is adott ki, azonban nem volt igazán átütő sikere édesapjáéra kísértetiesen hasonlító hangja ellenére sem. A Blikk azonban most olyan információk birtokába jutott, amelyek alapján könnyen kijelenthető, hogy a Király gyermeke is könnyen csúcsra juthat. Úgy tudják ugyanis, hogy Krisztián jelentkezett a szombaton kezdődő új X-Faktorba.

– Láttam Jimmy fiát, azt hiszem, az egyik mentor még rá is kérdezett, hogy a névazonosság rokonságot is jelent-e, vagy nem. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a válasz, de biztos, hogy ő volt az – árulta el a Blikknek az informátor.

A fiatalember már januárban utalt rá, gondolkodik rajta, hogy kipróbálja magát valamelyik tehetségkutatóban. Úgy tűnik, valóra váltotta terveit. Krisztiánt komoly szerződés köti a csatornához, így teljes pontossággal nem beszélhet élete nagy lehetőségéről, ám érzéseit nem rejti véka alá.

– Amióta a világon létezik az X-Faktor, azóta figyelemmel kísérem. Szeretem, mert ki tudja hozni az emberekből azt a pluszt, amelyet eddig nem tudtak megmutatni. Amikor Magyarországon is elindult, sokat gondolkodtam, hogy megméressem-e magam, a mentorok kiléte azonban meggyőzött. Mind a négyüket nagyon tisztelem, kíváncsi vagyok a véleményükre. Nekik elhiszem, hogy van-e helyem a pályán – magyarázta az énekes. – Amit eddig elértem, abban semmi protekciót nem használtam. Sokáig nem is tudtam, hogy elkezdjek-e énekelni. Amikor édesapám még élt, akkor azért nem, mert az árnyékában lettem volna, amikor meg elhunyt, akkor azért, mert tiszteltem.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: