2012-10-22 08:58:04• hírek • Blikk.hu

Zámbó Krisztián: Mintha apámnak énekeltem volna!

Vajon mi történt? Zámbó Krisztián, akit sokan már búcsúztattak volna az X-Faktortól múlt szombaton elvarázsolta a közönséget és a mentorokat is. Jimmy fia az előző adásban többször is elrontotta produkcióját, ezúttal azonban tökéletesen énekelt. Nem véletlenül.

Csak kevesen tudják, hogy a közönség soraiban, elbújva, kerülve a feltűnést, ott ült valaki, akit Krisztián éneklés közben keresett a tekintetével, s folyton oda-oda pillantott rá. A titokzatos csodatévőt a kamera sem igen mutatta, pedig híresség, de ezúttal nem szerepelni jött. Krisztiánnak hozta el apja emlékét, a család támogatását. A Jimmyre megszólalásig hasonlító Zámbó Árpy (53) ült a nézőtéren, aki által édesapja közelségét érezhette magán Krisztián, s ez feltöltötte őt magabiztossággal.

Mint arról a Blikk is beszámolt, a szakemberek szerint is apja tehetségét öröklő Krisztián azt fontolgatta, feladja a versenyt, ha nem tudja legyőzni a lámpalázat, amely miatt képtelen tisztán énekelni. Korábbi énektanára a Blikk hasábjain pedig arról beszélt, a torkában gyémánt van, de korán hagyta abba az énektanulást. Szombaton azonban teljesen új emberként állt ki a színpadra. Ennyit jelentett számára, hogy ott volt nagybátyja, Árpy, hogy lélekben segítse őt.

A Zámbó família egyébként az előző héten nem vett részt a versenyen ám Krisztiánnak szüksége volt rájuk, ezért ő felhívta nagybátyját, hogy megkérje, legyen ott vele.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: