2012-11-26 10:32:14• hírek • Blikk.hu

Zámbó Krisztián: Kicsináltak a gyűlölettel

Az egyre fokozódó gyűlölet miatt esett ki Zámbó Krisztián, és már éppen ideje volt a távozásának - ezt maga az X-Faktor tehetsége is bevallotta a Blikknek.

A hetedik élő show-ban a mentorok frontális támadást intéztek Jimmy fia ellen, hiszen már sokan érezték, kilóg a többi versenyző közül. Arról nem is beszélve, hogy az utóbbi időben már annyi támadással, gyűlölködéssel találkozott Krisztián, hogy az idegrendszere megóvása érdekében is időszerű volt, hogy a párbajban Stone-nal szemben alulmaradjon. Keresztes Ildikó két mentoráltja, Stone (balra) és Zámbó Krisztián egymás ellen párbajozott

- Megkönnyebbültem, mert iszonyat harcokat vívtam önmagammal, az emberekkel. Nagyon sok szeretetet, de még annál is több gyűlöletet kaptam - kezdte a Blikknek az énekes. - Megértem azokat az embereket, akik nekem estek, persze azokat nem, akik gonosz módon, mert annak semmi értelme sincs. A gyűlölet nem normális dolog; lehet valakit nem kedvelni, hogy nem szeretem a zenéjét vagy a hangját, de gyűlölni nem szabad senkit - ezért jutott ide az ország. Nem bánok semmit, ennek így kellett, hogy vége legyen, most kellett kiesnem. Örülök neki, hogy így alakult. Azt akarom, hogy az emberek ne gyűlöljenek; nem kell, hogy szeressenek, csak ne gyűlöljenek. Mert engem most kicsináltak a gyűlölettel. De egy biztos, mindenki tudja az országban, hogy ki az a Zámbó Krisztián - vallott őszintén az érzéseiről a fiatalember, akit semmi sem tántoríthat el attól, hogy a jövőben is az énekléssel foglalkozzon, miközben csak arra tud gondolni, hogy a Még nem veszíthetek című sláger éneklése közben édesapja ott volt mellette a színpadon. - Az édesapám biztosan nagyon büszke rám, ebben tuti vagyok. Sosem mertem volna kimondani, de nagyon büszke lehetett rám a szeretett apucikám. Mellettem volt a színpadon, úgy éreztem, mintha ott lett volna - gondolkodott el az énekes.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: