2013-07-29 09:34:37• hírek • Blikk.hu

Zámbó Krisztián 500 embert hív meg a lagzijába

Hetedhét országra szóló esküvőről álmodozik Zámbó Krisztián! A tavalyi X-Faktor-széria egyik legmegosztóbb személyisége két éve él boldog párkapcsolatban szerelmével, Takács Zsuzsival. Az énekes és párja még nem tűzte ki az esküvő időpontját, de arról már határozott elképzelései vannak, hogyan akarja kimondani a boldogító igent.

– Világraszóló lagzit akarok! Azt akarom, hogy az felejthetetlen legyen. Biztos elhívok pár országszerte ismert énekest is – árulta el lapunknak Krisztián, aki már korábban kinézte az „ország legszebb templomát”, ahol kimondhatják majd Zsuzsival a boldogító igent.

– Tavaly Veszprémben akadtam rá egy nagyon szép görög katolikus templomra. Vörös téglából épült, és belülről is lenyűgöző. Sokat imádkoztam ott. A lagzi nem tudom hol lesz,  még nem döntöttünk a helyszínről, de hangulatos lenne valami szabadtéri banzáj, mondjuk a Margitszigeten, akár sátorban. Minimum háromszáz embert hívunk, ha csak nem ötszázat, nem akarok senkit kihagyni – jelentette ki Krisztián.

– Én magam akarom megszervezni az egészet, nem fogadok esküvőszervezőt, mert határozott elképzeléseim vannak arról, mit és hogyan szeretnék. A ruhámat is én fogom tervezni. Ceremóniamester sem kell, majd mi elszórakoztatjuk a vendégeket – tette hozzá Krisztián kedvese, aki szerelmével egyelőre azon nem idegeskedik, mennyibe is fog kerülni nekik ez a nagy hacacáré. Bár az elképzeléseket elnézve idejében el kell kezdeniük gyűjteni a nagy alkalomra.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: